Co si myslíte o Blance a Evženovi z Ulice? Měli by spolu být, nebo dát šanci novým vztahům?

Co si myslíte o Blance a Evženovi z Ulice? Měli by spolu být, nebo dát šanci novým vztahům?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrní diváci a divačky Ulice mají jedno vroucné přání. Aby se k sobě Evžen s Blankou vrátili. Tento pár si zamilovali a přejí mu šťastný seriálový život. Nebo ne? Co mají za zlé tvůrcům seriálu?

Letos je tomu sedm let, co se Evžen Šmýd poprvé objevil v Ulici. Tenkrát ještě vůbec netušil, že díky Peškům potká svou osudovou ženu. Tenkrát vlastně netušil ani to, co si počne se svým životem. Propadal těžkým alkoholovým stavům a z těch ho, i když po několika nezdařilých pokusech, dostala až dcera Adriana, která si ho našla a přivedla do rodiny Peškových.

Od té doby vede Evžen spořádaný život, bez pití, bez přešlapů, dluhů a hanby. Do života mu téměř před čtyřmi roky vstoupila Blanka Voláková. 

A tady začíná jejich milostný příběh a láska, která zatím zůstává nenaplněná. A to fanoušky Ulice štve. Sám Martin Finger dal najevo, jak moc si lidé přejí, aby se dali znovu dohromady.  „A jak jste se předtím ptala na vztah Evžena s Blankou, tak si lidé většinou přejí, aby to Evženovi s Blankou vyšlo nebo ať se zase vrátíme k sobě, což je hezké. Asi to vypadá, že to tam mezi námi hezky funguje,“ prozradil v rozhovoru pro Zítřek.cz. 

Blanka Voláková je mladá zubařka z Jihlavy, matka dvou dětí, manželka, která utíká před zkaženým manželstvím kvůli manželově nevěře. Společně se svou matkou Marií se dostává do Prahy, kde se po čase seznamuje s Evženem. Tvoří spolu harmonický a zamilovaný pár až do doby, kdy Blančina dcera Kristýna začne vystrkovat růžky, protože si najde přítele se zálibou v lehkých drogách.

Blanka situaci nezvládá a sahá po alkoholu. To je pro Evžena, jako vyléčeného alkoholika, propast, do které nechce spadnout. Blanka s Evženem se rozdělují a jejich opětovnému sblížení brání Luděk, který přijel Blanku získat zpět. Povedlo se mu nejen to. Díky němu se z Blanky stala naprostá troska. Když se Evžen dozvěděl, co jí Luděk provedl, nezůstalo to bez odezvy.

Ani po tom všem se k sobě zatím nevrátili. Evžen dokonce odjel až do Austrálie. A to hlavně fanynky tohoto páru moc mrzí. Apelují na tvůrce Ulice, ať je dají znovu dohromady. Budou jejich prosby v nové sezóně vyslyšeny?

Zdroj článku: