TV Nova chystá nový projekt, který nahradí Ordinaci v růžové zahradě. Bude to další seriál z lékařského prostředí?

TV Nova chystá nový projekt, který nahradí Ordinaci v růžové zahradě. Bude to další seriál z lékařského prostředí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušky zaskočila zpráva o tom, že oblíbený seriál Ordinace v růžové zahradě 2 končí. Nova svou vlajkovou loď bude chtít nahradit jiným projektem. Proslýchá se, že půjde rovněž o počin z lékařského prostředí.

Ordinace v růžové zahradě po 15 letech končí

Ačkoli se podobné spekulace objevily již v minulosti a seriál měl dokonce nucenou „koronavirovou“ pauzu, vše se mu podařilo přestát. Teď už ovšemjasné, že diváci nemohou doufat, že se s oblíbenými postavami budou dále potkávat.

O tom, že seriál definitivně končí, informoval na Twitteru Jiří Kubík, šéfredaktor webu Seznam Zprávy, který se odvolal na slova Martina Hradeckého, obchodního partnera společnosti TV Nova s.r.o. Nova informaci potvrdila, nicméně se zatím ke konci oblíbeného seriálu vyjadřuje s opatrností. Nechce prozradit to, kdy vlastně přesně padne poslední seriálová klapka a mlčí i o tom, co vlastně Ordinaci nahradí.

Martin Hradecký, nicméně diváky ujistil alespoň v tom, že své oblíbené hrdiny budou moci vídat ještě minimálně na jaře 2021. Ředitelka výroby TV Nova Monika Hasmanová divákům přislíbila nabitou seriálovou sezónu.

Nahradí Ordinaci jiný seriál z lékařského prostředí?

O novém projektu, který by měl vyplnit prostor v programovém schématu, nepadlo z úst zástupců Novy ovšem ani slovo. Více světla do situace vnesl přímo jeden z herců, Karel Heřmánek mladší, který hrál v Ordinaci postavu dětského lékaře.

Novinářům totiž „prásknul“, že právě natáčí na Nově nový seriál. A údajně by opět měl být z nemocničního prostředí. Jestli si v něm ovšem zahraje opět lékaře, to už neprozradil. Jeho slova dávají tušit, že s nemocničním prostředím se fanoušci Novy nebudou muset úplně rozloučit.

Na sociálních sítích už se rovněž v diskusích rozjely čilé spekulace, zda nás náhodou nečeká Ordinace v růžové zahradě 3. TV Nova se nicméně k těmto spekulacím nevyjadřuje.

Na novinku si tak budou muset příznivci ještě počkat, stejně jako na to, jak to vlastně po 15 letech na televizních obrazovkách dopadne s MUDr. Čestmírem Mázlem a dalšími oblíbenými seriálovými hrdiny.