Co / Kdyby z nabídky Netflixu: Nečekejte Bridget Jonesovou, Renée Zellweger je tentokrát v roli sexuální predátorky

Co / Kdyby z nabídky Netflixu: Nečekejte Bridget Jonesovou, Renée Zellweger je tentokrát v roli sexuální predátorky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Renée Zellweger pro mnoho diváků zůstane pouze Bridget Jonesovou, která s britským humorem ukázala, jak zmatený může být život svobodné třicátnice. Role, která ji stála partnerský vztah, jí otevřela dveře mezi herecké hvězdy, zároveň ale schytala i silnou kritiku.

Do svých rolí dokáže dát všechno a celá řada filmů uspěla jen kvůli tomu, že celý film dokázala „táhnout“. A zkusila si také televizní produkci, kde vás možná překvapí.

Seriál Co / Kdyby (WHAT / IF)

  • 10 dílů

V seriálu Co / kdyby ztvárnila Renée Zellweger postavu Anne Montgomery, ženu s extrémním bohatstvím, která se baví zvláštním způsobem a zaměřuje na mladou Lisu (Jane Levy).

Jane Levy, Zdroj: DFree / Shutterstock

Lisa je vědkyně na pokraji velkého vědeckého průlomu, který by zachránil životy milionů dětí. Potřebuje jen finance na provedení svých zkoušek a uvedení svého výzkumu do praxe. 

Po střetnutí s jinými konzervativnějšími investory, kteří usoudí, že její poptávka po investicích je dost riziková, dostane Lisa nečekaný návrh od bohaté Anne. Jenže cena může být tak vysoká, že nebude snadné o nabídce rozhodnout.

Anne má jednu podmínku, na kterou musí mladá vědkyně přistoupit. Měla by jí ukázat, jak drsný je svět byznysu a že pro opravdový úspěch musí obětovat úplně vše a soustředit se jen na práci. Anne chce od Lisy půjčit na jednu noc manžela Seana (Blake Jenner). Sean je pro ni lákavým pamlskem. Je mladý, silný, bývalá hvězda baseballu, ze které se stal zdravotník a hasič.

Něco vám to připomíná?

To by mělo, v podobném stylu už se představil film Neslušný návrh. Jen místo Roberta Redforda teď rozehrává pikantní hru Zellweger a objektem touhy tentokrát není Demi Moore, ale Jenner.

Seriál je tak odkazem na tvorbu 80. a 90. let, která může zajímat hlavně střední generaci diváků.

Tvůrcem seriálu je Mike Kelley, který dokázal udržet seriál s poměrně jednoduchým námětem v dobrém tempu, a samozřejmě to, co ho činí sledovatelným, je výkon Renée Zellweger.

Zdroj článku: