Chlap na střídačku (2020): Super česká oddychovka s kamarádkami

Chlap na střídačku (2020): Super česká oddychovka s kamarádkami
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co se stane, když žena přijde manželovi na nevěru? Co byste řekli tomu, kdyby svou sokyni v lásce navštívila a nastínila jí svůj plán, jak se o nevěrníka rozdělit?

Stavte se do kina si odpočinout

Pokud si chcete v kině odpočinout od všedních starostí a udělat tlustou čáru za hodně zvláštním obdobím, kdy jsme byli všichni v karanténě a báli se o své blízké, dejte si tuto českou pohodovku. Trochu bláznivá komedie s Jiřím Langmajerem a Ivanou Chýlkovou v hlavních rolích je plná humoru a nečekaných scén.

Jak dvě sokyně v lásce naloží s nevěrným mužem? Co vše se stane, když se dvě ženy o jednoho muže rozhodnou dobrovolně dělit, ale nakonec si to pořádně rozmyslí a začnou se chovat naprosto iracionálně?

Film podle francouzské předlohy

Původní scénář k filmu napsala Francouzka Alexandra Leclere, náš Petr Zahrádka jej pouze poupravil k českému použití. Jedná se tedy o převzatý nápad, dokonce i filmový plakát má podobný vizuál jako jeho francouzský originál. Námět režiséra Petra Zahrádku natolik zaujal, že se tento snímek rozhodl představit i českému divákovi, a to s našimi herci a v našem prostředí. Film je tedy remakem francouzské komedie Garde alternée z roku 2017.

Příjemný humor i zápletka

Ve filmu se to bude motat kolem hlavního milostného trojúhelníku, tedy Langmajera, Chýlkové a Lucie Žáčkové. Svými poznámkami film ale pořádně okoření i Iva Janžurová a Pavel Nový. V kině si dokonale vychutnáte jednoduchý příběh, který je výkonem herců povýšen na velmi povedenou komedii. Co si myslíte vy? Je jednodušší se s nevěrníkem rozvést, nebo mu dát pořádnou sadu a zničit ho úplně tím, že si jej dvě ženské rozdělí? Budete se chechtat, co vše dvě ženy dokážou vymyslet.

Film je zárukou, že se u hořké komedie dobře pobavíte, uvolníte a užijete si pohodu. Tak hurá do kina!