Jaké byly začátky Čestmíra Mázla v Ordinaci: Smrt první manželky, milenecký poměr s Gitou

Jaké byly začátky Čestmíra Mázla v Ordinaci: Smrt první manželky, milenecký poměr s Gitou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lékař Čestmír Mázl, kterého hraje herec Petr Rychlý, patří mezi klíčové postavy seriálu Ordinace v růžové zahradě. Není se čemu divit, na našich obrazovkách ho můžeme v hlavní roli vidět už od roku 2005.

O Čestmírovi...

Čestmír Mázl je primář na oddělení gynekologie. Povahově je to rodinný typ. Má velmi pozitivní vztah k dětem. Z prvního manželství má Čestmír dvě děti Jakuba a Naďu. Čestmír během svého života zjistil, že má ještě jednoho syna, a to Jakuba Konráda. To mu však nebylo dost a se svou poslední manželkou zplodil syna Mikuláše. Čestmír Mázl nebyl od začátku úplný svatoušek, dalo by se říct, že byl docela pěkný záletník.

Jaké byly jeho začátky

V úvodní sérii seriálu byl Čestmír mladý, charismatický lékař, byl rovněž šéfem tenisového klubu. Během manželství se svou první ženou udržoval tajný milenecký poměr se svou kolegyní Gitou. Jeho ženu Marcelu však čekal tvrdý osud. Agresivní typ rakoviny si vybral svou daň a Marcela jí podlehla. Čestmíra tato událost dost vzala, ne však na dlouho a již brzo se přestěhoval ke Gitě, se kterou začal žít. Později přibral i svého syna Jakuba. 

Daniela Šinkorová alias Gita, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Čestmír se po smrti jeho první manželky oklepal a pokračoval dál v životě. Pokoušel se se svou manželkou rozjet soukromou praxi. Nebyl by to však Čestmír, milovník žen, kdyby si nezačal další milostné patálie. Tentokrát mu padla do oka jeho další kolegyně Běla Páleníková. Čestmír měl však i mnoho smutných okamžiků během života, často k tomu patřila náhlá úmrtí jeho manželek a žen. Ne jinak tomu bylo i u jeho Gity. Přestože se dokázala poprat s rakovinou tlustého střeva, osudné jí bylo napadení neonacisty při služební cestě do Berlína. Rok 2007 byl i momentem zvratu v životě Petra Rychlého. Změnil svou vizáž a nechal se ostříhat. Od té doby můžeme Čestmíra vidět pouze s velmi krátkými vlasy.

 

Zdroj: