Čestmír Mázl a jeho další osudová žena Magda Tárová

Čestmír Mázl a jeho další osudová žena Magda Tárová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V roce 2009, kdy už byla Ordinace v růžové zahradě 2 v plném proudu, se pan doktor Mázl poněkud změnil. Velmi ho zaměstnával jeho syn Jakub. Již v té době se Čestmír zamiloval do Magdy Tárové, která se posléze stane jeho osudovou ženou.

V té době již ve vztahu s Magdou Tárovou, kterou hraje Markéta Plánková, zažívá krušné chvilky. Zvlášť tehdy, když ho Magda podvede s doktorem Hruškou. Snaží se rovněž o další dítě a také se jim to málem podařilo, Magda otěhotněla, bohužel však dítě nedonosila a potratila. To byla opět další velká osudová rána do života Čestmíra. Jak už ale všichni víme, Čestmír se v životě jen tak nevzdával a pokusili se s Magdou o adopci. 

Adopce není však tak jednoduchá záležitost, jak se může zdát. Bohužel ani tato varianta lékařovi nevyšla. On by to ale nebyl život, kdyby si nepřipravil další překvapení, tentokrát už pozitivní a příjemné pro všechny. Magda totiž otěhotněla a porodila dokonce na Štědrý den.

Markéta Plánková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Další tvrdý rok pro Mázla?

Rok 2011 nebyl nic příjemného, alespoň ne pro Čestmíra. Jako náměstek nemocnice musí řešit nepříjemné personální změny, a dokonce zavřít oddělení gynekologie a chirurgie. Tím to však nekončí, při snaze o koupi pozemku se dost nepříjemně zadlužil a začal řešit finanční problémy. Dokonce se snažil vydělat si peníze účinkováním v televizní show.

Ani další měsíce se nenesou v období klidu a začíná se pomalu rozvracet Čestmírova rodina. Velký vliv na to má přítelkyně Čestmírova syna Jakuba. Angie přispěje k tomu, že se Jakub přestane bavit se svým otcem.

 

Čestmírův život není žádné peříčko a zažil už snad vše možné i nemožné. V příštím díle se podíváme na jeho další cestu Ordinací v růžové zahradě.

 

Zdroj: