Čestmírova cesta ordinací: Magda, sestřička Mirka a Jana

Čestmírova cesta ordinací: Magda, sestřička Mirka a Jana
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V posledních dvou dílech jsme se společně podívali na cestu doktora Čestmíra Mázla v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Čestmír toho zažil opravdu mnoho, ať už krásné okamžiky s jeho ženami, nevěru, smrt nebo rodinné trable. Ani tak se však Čestmír nenechal zlomit a jeho cesta stále pokračovala. 

Jaro 2013

Konečně také nějaké pozitivní období pro našeho doktora. Čekala ho totiž svatba s jeho krásnou Magdou. Magda byla přesně ten typ ženy, která si k sobě jen tak nikoho nepustí, proto byl tento vztah velmi vzácným i pro Čestmíra. Během této doby se Mázl stal tváří boje proti AIDS. Důležitou událostí pro něj bylo ošetřování popové hvězdy Kary Star, která byla těhotná. Mázlovým úkolem bylo toto těhotenství tajit před médii a dovést do šťastného konce. 

Nebyl by to však Mázl, kdyby se opět nepřihodilo něco tragického. Před Vánoci jeho milovaná Magda onemocněla a zemřela na selhání srdce. Po této hrozné události se Mázl uzavřel do sebe, měl deprese. Přijít o tolik milovaných žen během několika let je hrozný osud.

O zhruba rok později se náš primář gynekologie už otrká a nejhorší je za ním. Se synem Jakubem se starají o dvě malé děti a hledají ženskou ruku do své domácnosti. V té době už Čestmír prožívá vztah se sestřičkou Mirkou, která je také vdova. Čestmíra to ale více táhne k podlé Renatě. V tom samém roce do života Čestmíra vstoupí Jana a jejích vztah je velmi komplikovaný, chvíli to dokonce vypadá na rozchod, potom se k sobě opět vrátí, nakonec se celé toto milenecké drama natolik zamotá, že skončí velmi špatně. Do Jany se zamiluje syn Čestmíra Jakub a má kvůli ní autonehodu. Jana se po této události s Čestmírem rozchází a definitivně odchází z rodiny Mázlů.

Ladislav Ondřej, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zdroj: