Červencová porce romantiky a humoru je tady, vychutnejte si nekonečný boj se včelou nebo trampoty s láskou

Červencová porce romantiky a humoru je tady, vychutnejte si nekonečný boj se včelou nebo trampoty s láskou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix přináší v červenci celou řadu novinek. A protože je léto jako stvořené pro zábavu, lásku a dobrodružství, vybrali jsme pro vás tituly, které pobaví a zvednou náladu.

Včela na mušce 

  • Man vs. Bee, komediální minisérie rozdělená do devíti epizod o délce 10 až 20 minut, Velká Británie, 2022

Renomovaný herec a komik Rowan Atkinson hraje v této bujaré komedii novou postavu. Trevor je milý, ale nemotorný. Získá novou práci jako hlídač a jeho prvním úkolem je hlídání luxusního sídla plného neocenitelných uměleckých děl, technických vymožeností a rozkošného psa Cupcake.

Rowan Atkinson, zdroj: Netflix Media Center

Ale když na scéně přistane včela, dokáže Trevor udržet vše pod kontrolou, nebo jeho stále intenzivnější lov povede ke katastrofálnějším následkům? A jaké nenapravitelné škody při tom vzniknou?

Nebezpečné známosti

  • Dangerous Liaisons, romantická komedie pro náctileté, Francie, od 8. července

Célène je ve svých 17 letech idealistka. Věří v absolutní lásku a více než sociální sítě ji zajímá čtení. Chystá se na nějaký čas žít odděleně od svého přítele Pierra a odjet z Paříže do Biarritz.

 Velmi rychle se musí postavit zlé elitě ve své nové škole, které vládne bývalá dětská hvězda velkého plátna a královna Instagramu Vanessa a slavný surfař Tristan, který je nebezpečný i svůdný.

Célène se do něj zamiluje, ale má daleko k podezření, že je středem kruté sázky mezi Tristanem a Vanessou. Jak daleko zajdou?

Mořská příšera

  • The Sea Beast, animovaný film pro celou rodinu, USA, 2022, od 8. července

V době, kdy se po mořích proháněly děsivé bestie, byli lovci monster oslavovanými hrdiny – a nikdo nebyl milovanější než velký Jacob Holland. Ale když se mladá Maisie Brumbleová schová na jeho legendární lodi, je obdařený nečekaným spojencem.

záběr z filmu, zdrok: Netflix Media Center

Společně se vydávají na výpravnou cestu do neprobádaných vod a zapisují se do historie. Film The Sea Beast od filmaře Chrise Williamse, držitele Oscara (Moana, Big Hero Six, Bolt), vás zavede tam, kde mapa končí a začíná skutečné dobrodružství.

Pýcha a přemlouvání

  • Persuasion, romantická komedie, USA, 2022, od 15. července

Anne Elliot, která žije se svou snobskou rodinou na pokraji bankrotu, je nepřizpůsobivá žena s moderním cítěním. Když se do jejího života vrátí Frederick Wentworth, úchvatný muž, kterého si jednou nechala utéct, Anne se musí rozhodnout. Může hodit minulost za hlavu a poslouchat své srdce, když dojde na druhou šanci? Skvělá Dakota Johnson zazáří v adaptaci románu Jane Austenové.

Zdroj článku: