První páteční večer v červnu – na co se můžeme těšit v televizi?

První páteční večer v červnu – na co se můžeme těšit v televizi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na výběr jsou pohádky, drama, akční filmy a mnohem víc. Jak strávit poslední pátek v měsíci? Někdo rád zábavu, někdo romantiku, jiný zase detektivku či thriller. Co nám na tento pátek nabízí televize? Každý si přijde na své.

Máme rádi Česko – stará dobrá klasika na Primě

Napínavý boj dvou týmů, jeden pod vedením Jakuba Prachaře, druhým kapitánem je Vojta Kotek. Pokud rádi soutěžíte, je to pro vás. U toho zažijete hodně zábavy a skvělý večer je zajištěný. Dále se můžete těšit na úžasného moderátora Libora Boučka. V roli soutěžících se objeví například Roman Šebrle, Vendula Pizingerová nebo Terezie Tománková.

Pro rodiny s dětmi je v nabídce pohádka O statečném kováři

Pohádka vznikla v roce 1983 na motivy knihy od Boženy Němcové. Hlavním hrdinou je mladý kovář Mikeš, který se vydává do světa na zkušenou. Společnost mu dělá pomocník Matěj a pacholek Ondra. Jak už to v pohádkách bývá, nesmí chybět kouzla, zlá čarodějnice a princezny. Chlapci se snaží osvobodit tři zakleté princezny. Podaří se jim to nebo jim někdo zkříží cestu?

Krásný animovaný film Vzhůru do oblak

Příběh je o dědečkovi Carlovi Fredricksenovi, který prodává balonky. Konečně pro něj nastal ten správný čas na pořádné dobrodružství. Domov důchodců to ale není. Na svůj dům přiváže několik tisíců balónků, pomocí kterých se chce dostat do divočiny v Jižní Americe. Jakmile se vydá na cestu, zjistí, že má nechtěného pasažéra. Osmiletý průzkumník Russell se u jeho dveří objevil zrovna v momentě, kdy dům vzlétl. Jak jejich společné dobrodružství dopadne?

Útěk z Alcatrazu

Nejspolehlivější vězení ve Spojených státech. Podaří se někomu uniknout? Hlavním hrdinou je Frank Morris, který chce všechna bezpečností opatření obelstít. Doposud se mu zatím podařilo utéct z každé věznice, kde byl, proto ho převezli právě do té nejlepší z nejlepších. Jak bude vypadat jeho náročná cesta za svobodou.

Zdroje: