Která další celebrita přijala nabídku na účast v oblíbené reality show Výměna manželek?

Která další celebrita přijala nabídku na účast v oblíbené reality show Výměna manželek?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nedávno proběhla divácky velmi úspěšná Výměna manželek v domácnosti Jaromíra Noska, kde populární herec nechal diváky nahlédnout do svého domova. Tentokrát televizní štáb oslovil populárního zpěváka Jana Bendiga, jehož hity mají na internetu miliony zhlédnutí.

Jan Bendig sdílí domácnost se svým dlouholetým partnerem Lukášem Rejmonem v novém rodinném domě, kam se přestěhovali z rušné Prahy. Rodinné zázemí ještě doplňují tři pejsci.

Honza si tak mohl vyzkoušet, jak by zvládl starost o rodinu s dětmi, i když měl vše snadnější, protože náhradní rodinu z Žatce tvořily děti odrostlé, ale zvyklé na servis své matky.

Honza a Lukáš by rádi vychovávali děti, ale zatím to s komplikovanou legislativou v ČR není jednoduché.

Jan Bendig (28) dnes budí dojem mladého úspěšného muže, ale jeho život nebyl vždy úplně zalitý sluncem.

Divákům se představil jako zpěvák v září 2009, kdy se zúčastnil 1. řady Česko Slovenské Superstar. Tu sice nevyhrál, ale účast mu pomohla v zahájení pěvecké kariéry. Od té doby odehrál stovky koncertů a vytvořil celou řadu hitů, které jsou především oblíbené mladou generací. V romské komunitě je považovaný za velkou hvězdu.

Zpěvák si získal popularitu také svou otevřeností, se kterou ventiluje problémy romské menšiny a gay komunity. Svým fanouškům se svěřil i s nepříliš šťastným dětstvím, kdy byli rodiče bez práce, žil s rodinou v romském ghettu a chodil krást jídlo do supermarketu, protože měl hlad a doma nic k jídlu nebylo.

Se špatnou sociální situací šla ruku v ruce i šikana ve škole, kde byl se sestrou jediným Romem a nelibost z jeho přítomnosti mu dávaly najevo nejen děti.

Vysvobození z nepříznivé situace přišlo až v roce 2006, kdy se rodina rozhodla odejít do Liverpoolu, kde žila sestra jeho otce. V Anglii potom s otcem založili kapelu Gypsy Brothers.

Po třech letech, kdy Honza uspěl v pěvecké soutěži v Česku, se vrátil domů a s ním i rodina. Ale mladý muž nebyl zvyklý hospodařit s penězi, a přestože si už v šestnácti mohl platit soukromé studium na Mezinárodní konzervatoři v Praze a pronájem bytu, nakonec skončil opět bez peněz a chvíli trvalo, než se naučil hospodařit.

V dospívání se také musel srovnat s poznáním, že je gay. Nejistota a špatné životní zážitky měly za následek silné záchvaty panické ataky.

Ve složitém období měl ale i trochu štěstí, když potkal Lukáše. Ten mu začal být oporou v životě a stal se i jeho manažerem, který mu pomohl oživit kariéru.

V minulosti se zpěvák vyjádřil, že celý život trpěl kvůli své romské národnosti a že by rád přispěl k tomu, aby lidé Romy „neházeli do jednoho pytle“.

Možná i to byl jeden z motivů, proč chtěl svůj život a domov ukázat ve Výměně manželek.

 

Zdroj: