ZOO: Adama a Anču čeká složitý start ve společné cestě životem

ZOO: Adama a Anču čeká složitý start ve společné cestě životem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Začátky vztahů mohou být složité. A vztah mezi Aničkou a Adamem je toho zářným příkladem. Co už si prožili a co je ještě čeká, než budou moct být konečně šťastní? 

Začátky vztahu mezi Adamem a Aničkou byly dost komplikované. Nejprve se vůbec nemuseli. Anička se sice zpočátku snažila s Adamem spřátelit, ale ten jí to vůbec neulehčoval. Anička brzy zjistila, že Adam o žádné kamarádíčkovaní nestojí, a tak svou snahu na chvíli vzdala. Na druhou stranu, u Adama jsme neviděli snahu vůbec žádnou. Nestál o sblížení s Aničkou a vlastně ani s nikým jiným.

Navíc měl pocit, že kam Anička přijde, tam je na škodu. Až po čase oba zjistili, že je to k sobě táhne. Postupně začali jeden druhému přicházet na kloub a pochopili, že toho mají dost společného. Jenže ani poté, co si vzájemné sympatie uvědomili, se nic neodehrávalo tak, jak by mělo.

Podaří se Adamovi dokázat, že je pro Aničku ten pravý? Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Anička nejprve chodila s Albertem, a přestože se s ním kvůli citům k Adamovi rozešla, Adam její lásku neopětoval. Adamova těžká minulost ho totiž pronásleduje dodnes. Proto se domnívá, že nemůže být pro nikoho dobrým partnerem. A tak se nakonec rozhodl, že k sobě Aničku nepustí, a city k ní se snažil potlačit. Jenže Anča byla neodbytná a za svou lásku se rozhodla bojovat.

Postupem času si Adamovo srdce vybojovala, jenže pak přišel další zvrat. Adam zjistil, kdo Anička skutečně je, a tak se jí znovu uzavřel. Nedokázal připustit, že by mohla mít opodstatněné důvody svůj původ tajit, a označil ji za prolhanou rozmazlenou bohatou holku. Anča se snažila vše mu vysvětlit, jenže Adam se cítil být podveden a odmítal cokoli poslouchat.

Když však zjistil, že Aničku unesli pašeráci zvířat, tak si brzo uvědomil, jak moc mu na ní záleží. Dělal všechno pro to, aby ji zachránil, a poté, co se mu konečně podařilo ji ze spárů bláznivého únosce osvobodit, skončili tito dva zamilovaní v dlouhém objetí. Po tom všem, čím si oba museli projít, bychom všichni doufali, že už je v životě čeká jen to hezké, ale bohužel opak je pravdou. Tito dva to nebudou mít snadné ani poté, co si konečně vzájemně vyznají lásku. 

Na scénu se dostaví neodolatelný Filip Janda v podání Tomáše Kluse. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nejprve se budou muset naučit společně vycházet. Adam je složitá povaha a o tom, jak to chodí ve vztazích, toho moc neví. Pak je tady také otázka, zda Aniččina Adama její rodina schválí. Bude Adam dost dobrý pro budoucí dědičku sklářského impéria? Záchrana Aničky mu bude velkou výhodou, ale přesto nebude snadné udělat dojem na Ančinu babičku Sidonii Novotnou. A předpokládám, že Adam nebude ochotný se přetvařovat. Přijme ho rodina Novotných takového, jaký je, anebo se ho budou snažit změnit, či dokonce odehnat?

Podaří se nakonec Adamovi dokázat, že je pro Aničku ten pravý? Ať už ano, nebo ne, stejně je čeká další komplikace. Adam bude muset brzy odcestovat do zahraničí a nějakou dobu se s Aničkou neuvidí. Na scénu se navíc dostaví neodolatelný Filip Janda v podání herce a muzikanta Tomáše Kluse. Bude to konec jejich společné cesty životem, anebo je to nadobro spojí dohromady?

Zdroj článku:
  • Autorský text