Budoucnost ZOO: Jaké to bude bez Viky a Petra. Třikrát usnete, ale na poslední dvě minuty si nastavte budíka

Budoucnost ZOO: Jaké to bude bez Viky a Petra. Třikrát usnete, ale na poslední dvě minuty si nastavte budíka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Epizoda, kde se Viky mihne pouze na začátku a na konci, diváky připravuje na to, jaké to bude, když se vytratí dějová linka postavená na trablech praštěné Viky a upjatého Petra. A možná budete překvapeni, jak vám postavy, které mizí, budou chybět.

Albert hledá způsob, jak rozdělit Sid a Adama

Albert stále přemýšlí, jak dostat Adama a vsází na to, že najde něco z jeho minulosti. Každý má přece za sebou něco, na co není hrdý. Náhodou využije jednoho nešťastného incidentu, který se před časem stal v areálu zoologické zahrady, kdy jeden bývalý voják měl průšvih s „ekologickými aktivitami“ a překročil zákon. Albert ho vypátrá a spoléhá na to, že se pod záminkou předstíraného zájmu přece jen něco dozví.

Od otce dostává radu, aby Sidonii peníze vrátil a udělal jí službičku zadarmo, která se někdy v budoucnu může hodit.

Zatímco si Albert myslí, jak je mazaný a schopný, stane se on obětí léčky, kterou na něj Charlieho parta chystá. On nebude hlavní cíl, ale v cestě za oloupením jeho zámožného otce se stane tak trochu nástrojem, jak se k bohatému podnikateli dostat. A bude to samozřejmě Tez, kdo v zábavné bojovce musí Alberta sbalit.

Možná ale bude mít co nevidět jiné starosti

Charlie se pomalu zabydluje v bytě po Petrovi, a dokonce si na výpomoc nechává i Ilonku. A čím více se orientuje v místních poměrech, má stále větší chuť zorganizovat mnohem velkolepější podvodnickou akci než jen obrat otce Alberta. Zálusk má třeba i na starostu a kdyby toho nesympatického mafiána někdo klepl přes prsty, tak by to snad nebyl ani trestný čin.

Adam získává sympatie Eduarda

Adam se souhrou náhod ocitá se Sid v domácnosti Raula, který podcenil zranění na noze a skončil v nemocnici. Mladí zamilovaní se mu starají o psa a musí za strýčka Sid zaskočit i v rybářském kroužku pro děti, protože Eduard zrovna nemá čas. Adam se svěřuje Aničce, že stará Sidonie před ním otevřela peněženku a snažil se ho podplatit, aby se s ní rozešel. To se Sid moc nelíbí, ale Adam ji odrazuje od toho, aby si to s babiznou hned vyříkala. Přece je důležitější, že se mají rádi a on její nabídku odmítl.

Adam získá plusové body, když zvládne zabavit děti v kroužku, a navíc se mu podaří ulovit legendární rybu. Když nakonec dorazí i Eduard, stoupne tak Adam v jeho očích a má v plánu si to se svou matkou pěkně vyříkat, aby zamilovanou dvojici nechala na pokoji. Jenže to je Sidonie, ta si nenechá od nikoho říkat, co má dělat. Zatím je však bez dostatečných argumentů. Albertův plán s informacemi od bývalého vojáka nevyšel a musí vymyslet něco jiného.

Nosorožec Marvin je zachráněný na poslední chvíli

Doktor Hruška konečně Roklovou přesvědčil, že Jung je sice její kamarád z dětství, ale také velký podvodník a na poslední chvíli tak zabránil převozu Marvina někam, kde by ho nečekalo nic dobrého.

A k těm posledním minutám epizody

Marek chtěl opět jedné své kamarádce pomáhat, ale pro restauraci to byla katastrofa. Tak to tak večer probírali a zastavila se i Viky. A dveře se otevřely a do baru přicválal princ na bílém koni. Konečně. Jen si mohli scénáristé trochu pohrát s romantikou. Tak to vypadalo, že už to chtějí mít z krku, aby jim tam Eva Burešová neporodila.

Zdroje článku: