Brzy na Netflixu a v kině: Komedie, ve které hraje celá řada špičkových celebrit

Brzy na Netflixu a v kině: Komedie, ve které hraje celá řada špičkových celebrit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V nejnovějším snímku režiséra Adama McKaye „K zemi hleď!“ sloučil Netflix působivé herecké obsazení. V satirické komedii stáli před kamerou Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrenceová, Meryl Streepová a mnoho dalších hvězd. A teď se můžeme konečně podívat na první trailer.

Neuvěřitelné obsazení

Poté, co „Red Notice“ pobořil několik rekordů, a stal se nejspíše nejdražším filmem na Netflixu, streamovací služba ještě ve stejný rok uvede další film, který – alespoň co se počtu špičkových hvězd týče – bude ještě více naplněný špičkovým ansámblem hereckých hvězd. Leonardo DiCaprio a Jennifer Lawrenceová hrají v novém filmu hlavní role, ale i vedlejší obsazení se nemusí za svou historií stydět. Můžeme se těšit na Meryl Streepovou, Cate Blanchettovou, Jonah Hilla, Marka Rylance, Matthewa Perryho, Timothee Chalameta, Rona Perlmana a Arianu Grandeovou.

Komedie s apokalyptickou zápletkou

Randall (Leonardo DiCaprio) a Kate (Jennifer Lawrenceová) jsou duo astronomů, které objevili něco vskutku šokujícího: k Zemi míří obří asteroid, který se stoprocentně srazí s planetou. Pokud se s tímto ohnivým nebezpečím nic neudělá, hrozí zničení celého lidstva. Randall a Kate proto okamžitě bijí na poplach, a dokonce kontaktují přímo americkou prezidentku Orleanovou (Meryl Streep). Škoda, že je nebere vážně ani ona, ani média nebo kdokoli jiný důležitý.

Když se asteroid přibližuje k Zemi děsivou rychlostí, Randall a Kate se zoufale snaží, aby jim lidé věřili a nějakým způsobem přesvědčili dostatek občanů o blížící se apokalypse. Podaří se jim to ale včas a je nějaká naděje na zastavení pádu lidstva?

Odpověď na tuto otázku najdeme 9. prosince jak v kinech, tak i na Netflixu.

 

Zdroj: