On byl milujícím otcem v oblíbeném sitkomu „Plný dům“ – Bob Saget zemřel 9. ledna ve věku 65 let

On byl milujícím otcem v oblíbeném sitkomu „Plný dům“ – Bob Saget zemřel 9. ledna ve věku 65 let
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bob Saget, nejvíce známý z kultovního sitcomu „Plný dům“, je mrtvý. Herec a komik zemřel na Floridě ve věku 65 let. Přitom se ještě nedávno těšil skvělému zdraví a s novým seriálem „Zase máme plný dům“ byl úspěšný i na Netflixu.

I v „Jak jsem poznal vaši matku“

Úřad šerifa Orange County na Floridě oznámil, že v místním hotelu Ritz-Carlton bylo nalezeno tělo muže identifikovaného jako Robert Saget, lépe známého pod jménem Bob Saget. Jako příčiny smrti lze vyloučit vraždu a drogy. Saget byl na Floridě, protože byl na turné po USA. Stand-up komik byl ještě pár hodin před smrtí na pódiu.

Saget, narozený 17. května 1956, je nejlépe známý jako herec ze sitcomu „Plný dům“, jenž běžel v letech 1987 až 1995 a ve kterém po několika malých rolích oslavil svůj průlom. Tam hrál Dannyho Tannera, svobodného otce tří dívek. Později byl především slyšen v původní verzi dalšího úspěšného sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ – tam se stal hlasem vypravěče Teda Mosbyho z budoucnosti.

Celebrity truchlí

Saget, který v USA moderoval různé pořady jako například hit show „America's Funniest Home Videos“ a naposledy se objevil i v americké verzi pořadu „The Masked Singer“ v roce 2020, po sobě zanechal manželku a tři děti.

Mnoho celebrit již reagovalo otřeseně na smrt Boba Sageta. Jeho kolega z „Plného domu“ napsal, že už nikdy nebude mít takového přítele, jako byl Saget. Společně točili i remake „Zase máme plný dům“, který se více nebo méně úspěšně ukazuje na Netflixu. Tím se i zavírá jakýsi kruh, protože jeho poslední televizní role je ta stejná, s kterou svou kariéru počal.

 

Zdroje: