Blake Lively: Od Sereny z Gossip Girl po trojnásobnou maminku. Jak vypadá její život a kariéra?

Blake Lively: Od Sereny z Gossip Girl po trojnásobnou maminku. Jak vypadá její život a kariéra?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečku Blake Lively můžete znát právě ze seriálu Gossip Girl (Super drbna) nebo řady známých filmů, kterých u ní stále přibývá. Nyní už je však šťastně vdaná za hereckého kolegu Ryana Reynoldse, se kterým má tři děti. Jak vypadala její cesta ke slávě a jak žije nyní?

Herectví v rodině

Blake se narodila do velice umělecké rodiny jako poslední z pěti dětí. Její otec Ernie Lively je herec a všichni její sourozenci měli herecké nadání a prošli si alespoň pár rolemi. Není proto žádným překvapením, že se k herectví v raném věku dostala i Blake. Svou první roli odehrála už v jedenácti letech v rodinném filmu Sandman (1998), který režíroval její tatínek. Do další filmové role nastala dlouhá pauza, kdy se Blake věnovala hlavně svým mnoha koníčkům – byla totiž předsedkyní třídy, roztleskávačkou i členkou pěveckého sboru. K filmu se vrátila až v roce 2005 s rolí v komedii Sesterstvo putovních kalhot. Jejími dalšími filmovými rolemi byly například Elvis a Anabelle (2007), Město (2010), Divoši (2012), Věčně mladá (2015) nebo Mělčiny (2016).

Gossip Girl

 Nejvíce Blake ale bez pochyby proslavil známý seriál o newyorské smetánce Gossip Girl (2007–2012), kde Blake ztvárnila hlavní roli Sereny van der Woodsen. Role ji výrazně zviditelnila a přinesla jí řadu nových zkušeností a příležitostí. Navíc se během natáčení dala dohromady i s hercem Pennem Badgleym.

Vztahy, svatba a děti

Jak jistě víte, vztah s Pennem nakonec musel skončit, protože se Blake seznámila s Ryanem Reynoldsem, svým budoucím manželem. Bylo to během natáčení filmu Green Lanthern (2011). Oba v té době byli ještě zadaní, ale ani to jim nebránilo se dát dohromady. Ryan se rozvedl se svou manželkou Scarlett Johansson a Blake se rozešla s Pennem Badgleym. Přesto trvalo téměř rok, než spolu začali chodit. Natolik si ale rozuměli, že už v roce 2012 se pořádala svatba. Blake z ní byla naprosto nadšená a prohlásila, že by si přála mít obrovskou rodinu. Prý by jí nevadilo ani 30 dětí.

Uvidíme, kolik jich ještě plánují do budoucna, ale zatím jsou šťastnými rodiči tří dcer: James (6 let), Inez (4 roky) a Betty (1 rok). Oba se jim snaží dopřát normální dětství a snaží se proto jejich soukromí příliš nesdílet.

Pár je spolu už deset let a stále vypadají šťastně a zamilovaně. Jejich tajemstvím je prý to, že dělají vše společně a jsou si navzájem nejlepšími přáteli. Snad jim to tedy ještě dlouho vydrží.

Na sociálních sítích manželé navíc společně vtipkují a velmi často se jim povede pobavit celý internet. Na jejich vtipné poznámky a komentáře se můžete podívat například na Instagramu.

Zdroje: