Napínavá jízda s Benem Affleckem: Ty nejlépe hodnocené filmy, které s hercem nabízí Netflix

Napínavá jízda s Benem Affleckem: Ty nejlépe hodnocené filmy, které s hercem nabízí Netflix
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ben Affleck plní v poslední době stránky magazínů spíše kvůli svému návratu ke staré lásce, ale je to také velice pracovitý člověk a má za sebou celou řadu filmů jako scénárista, herec, producent a režisér.

Jmění Afflecka je odhadováno na 150 milionů dolarů a za herecké role si účtuje honorář 15–⁠20 milionů dolarů. Zajímavostí je, že je od 8 let nejlepším přítelem Matta Damona.

Výběr filmů z Netflixu

Město (The Town)

  1. USA, 2010, krimi thriller, 79 %

režie Ben Affleck, spoluautor scénáře

Napínavý, kritiky oceněný film, je zasazený do drsné lokality Bostonu. Právě tam provozuje svou zlodějskou živnost Doug, který tak pokračuje v rodinné tradici, kterou převzal tak trochu nedobrovolně po svém otci, jenž je právě ve federální věznici.

Doug právě plánuje akci, která je zatím tou největší, kterou kdy organizoval. Může se tak ve své branži proslavit.

Není to ale jediný plán, který má v hlavě. Nejraději by se také vypařil z města a změnil od základů svůj život. A navíc se musí zbavit agenta FBI, který jde po jeho bandě.

Jenže všechno nevychází úplně podle plánů a na diváky tak čeká napínavá podívaná plná zvratů a nechybí i pořádné jiskření, protože Doug se naprosto proti plánu zamiluje do pohledné šéfové banky, kterou si vezmou jak rukojmí.

Trojí hranice (Triple Frontier)

  • USA, 2019, dobrodružné drama, hodnocení 70 %

Pětice bývalých vojáků se na popud kolegy vydává do jihoamerické džungle. Mají v plánu ukrást desítky milionů dolarů drogovému králi. Jenže všechno nedopadne úplně podle plánu a dostat pořádný balík peněz z odlehlé oblasti bude hodně tvrdým oříškem.

Nejde o klasický akční film našlapaný adrenalinem, ale o drsné drama v pomalejším tempu. Výborná je i celková atmosféra filmu a rozhodně jde o divácky atraktivní podívanou.

Zmizelá (Gone Girl)

  • USA, 2014, thriller, hodnocení 85 %

Originálně vyprávěný příběh v režii mága Davida Finchera vypráví příběh muže, který se jednoho dne vrátí domů a zjistí, že jeho žena za podezřelých okolností zmizela.

Do věci se ihned vloží policie a samozřejmě média. Statistiky jsou neúprosné a brzy se proti muži postaví celé město a celá země. Je hlavním podezřelým.

Ve svěžím tempu příběh odkrývá zajímavá fakta a dlouho skrytou pravdu. Děj je skvěle promyšlený do posledního nejmenšího detailu. A přestože je Ben Affleck často jako herec kritizovaný za nevýrazný a nudný herecký projev, tak tato role je pro něj jako psaná na tělo a rozhodně nudný není.