Pamatujete, jak Bedřich uklouzl s manažerkou skupiny, Jindrou Pražákovou?

Pamatujete, jak Bedřich uklouzl s manažerkou skupiny, Jindrou Pražákovou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bedřicha nijak zvlášť neokouzlovala, přesto se jí podařilo dostat ho do postele a rozbít mu manželství. Řeč je o Jindře Pražákové, která se v Ulici objevila, aby kapele Starý Vercajk dohodila příležitosti k vystupování.

 Jenže celé se to zamotalo a ona se do Bedřicha bezhlavě zamilovala. Jejich jediná vášnivá noc skončila těhotenstvím a rozpadem Bedřichova manželství.

Tentokrát v tom byl Bedřich docela nevinně 

Diváci, kteří neznají detaily románku Bedřicha a Jindry, by si mohli myslet, že se jedná o další Bedřichův zálet. Tentokrát v tom však byl Bedřich zcela nevinně. Jindra se do něj zakoukala a udělala vše pro to, aby ho dostala do postele. V tu chvíli si zkrátka nemohla pomoct. Sama neplánovala s Bedřichem otěhotnět. Ale stalo se to.

Po tom, co se s Jindrou opili, spolu skončili v posteli a měli spolu poměr. O něm by se Anička dozvědět ani nemusela, protože z Bedřichovy strany to byla opravdu jen nehoda pod vlivem alkoholu. Jenže později mu Jindra oznámila, že je s ním těhotná. Nad tím už jen tak mávnout rukou nešlo, protože Jindra si chtěla dítě nechat a Bedřich se k tomu potřeboval postavit čelem.

Bohužel to skončilo tak, jak všichni čekali, a to rozpadem manželství Aničky a Bedřicha. Bylo to už podruhé, co šli ti dva od sebe. Poprvé podvedl Bedřich Aničku s její spolužačkou Lucií. 

Narodila se Lada, ale hra na šťastnou rodinku se nekonala

A tak se z jedné vášnivé alkoholové noci zrodilo děvčátko jménem Lada. Bedřich si ji ihned zamiloval a rozhodl se, že chce být součástí jejího života a že svou novou rodinu maximálně zabezpečí. Jenže Jindra to viděla jinak. Opar zamilovanosti opadl a ona zjišťovala, že se k sobě s Bedřichem vůbec nehodí.

Bohdana Pavlíková, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Později se začala stýkat se svým kamarádem, se kterým pak Bedřichovi utekla. Bedřich, ačkoliv byl do nové rodiny vlastně namočený, to nesl velmi těžce, na Ladu si totiž zvykl a od Jindry to bral jako podraz. Vždyť kvůli ní přišel o Aničku. Nakonec mu Jindra z půlky sebrala i Ladu, protože se s ní přestěhovala až do Opavy, čímž Bedřichovi značně ztížila kontakt. 

Zdroj článku:
  • autorský text