Bajkeři (2017): Dnešní teenageři a scénář Petra Kolečka? To je skvělá kombinace

Bajkeři (2017): Dnešní teenageři a scénář Petra Kolečka? To je skvělá kombinace
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už jste měli tu možnost vidět českou komedii Bajkeři, která vás provede výzvou, která čeká na každého z hlavních hrdinů? Co se stane, když dojdou data nebo nefunguje WiFi?

Pro život nepoužitelní

I když si nevlastní bratři Jáchym a David v reálném světě nerozumí, tráví spolu alespoň čas ve světě gamingu a sociálních sítí. Další kamarád na sociálu předstírá, že je gay, a pomocí své módní show vydělává peníze. Další teenager, který má na sociální síti Facebook 17 přítelkyň, ale žádnou holku ještě nikdy osobně neviděl, se společně s ostatními vydává na cyklovýlet. Celou tuto skvadru hlídá Davidova krásná macecha Tereza. Co se stane, když jim cestu zkříží cyklistky? Budou se s nimi umět bavit i jinak, než přes Messenger?

Největší problémy

V životě hlavních hrdinů se tak najednou objeví nové výzvy. Musí řešit i větší výzvy, než je nefunkční WiFi a vybitý mobil. Zjišťují, že s humorem se dá zvládnout i nepříjemné situace, které absolutně nezvládají. Postavit stan, naštípat dříví, vyšlapat strmý kopec nebo vyřešit situaci se sokem v lásce. Jak se postarají o to, aby se jejich srážka s reálným životem dala snést?

Humorné situace

Z pera Petra Kolečka opět vyšel film, na který se vydrží dívat všechny generace. Rozhodně se nejedná o bezduchý film pro puberťáky. Kromě odlehčujících situací se setkáte i se sondou do psychologie postav. Tomáš Matonoha se představí ve velmi nelichotivé pozici, podobně jako Pavel Nečas. O zábavu je rozhodně postaráno! Mladší generaci zaujme herecké obsazení v čele s Celeste Buckingham, Adamem Mišíkem a dalšími herci, jako jsou Jan Komínek, Vojtěch Machuta nebo Esther Lubadika.

Pokud jste tuto oddechovku ještě neviděli, rozhodně si ji do konce letních měsíců dejte. Byli byste také schopni ujet jejich trasu?