Avengers: Age of Ultron: Třetí nejstahovanější film roku 2015 uvede Nova tuto sobotu ve 20:20

Avengers: Age of Ultron: Třetí nejstahovanější film roku 2015 uvede Nova tuto sobotu ve 20:20
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všechny hrdiny světa jako je Iron Man, Capitan America, Thor, Neuvěřitelný Hulk, Black Widow a Hawkeye můžete vidět v tomto jedinečném snímku, který vypráví příběh o tom, jak se Tony Stark snažil vytvořit program, aby udržel na celém světě mír.

Ovšem jeho pokus nebude moc úspěšný. Během jeho experimentu totiž povstane obávaný Ultron, se kterým si poradí pouze Avengers. Jenže jejich snaha zabránit děsivému nebezpeční nebude jednoduchá. Jak se celá situace bude vyvíjet?

Postava Quicksilvera to neměla vůbec jednoduché

Roli Quicksilvera přijal herec Aaron Taylor-Johnson, který ale nad rolí rok váhal. Nelíbilo se mu tak velké obsazení a čas, který si musel vymezit na natáčení, což bylo samozřejmě obsaženo i ve smlouvě. Jakmile zjistil, že jeho sestru ztvární herečka Elizabeth Olsen, se kterou už měl tu čest ve filmu Godzilla, nabídku přijal. A u Aarona Taylora-Johnsona ještě zůstaneme, tvůrci filmu ho požádali, aby zredukoval svou svalovou hmotu, protože na svou roli byl příliš silný.

Dablérky občas situaci zamotaly

Black Widow si zahrála krásná Scarlett Johansson, která během natáčení otěhotněla a bříško bylo vidět. Nezbylo nic jiného než sehnat na některé scény její dablérky. Ovšem ty jí byly tak podobné, že i někteří herci si je na place pletli.

Kdo dostal nejvyšší honorář?

Už není tajemstvím, že herec Robert Downey Jr. v podání Tonyho Starka získal za svou roli mnohem vyšší plat než ostatní herci. Nebylo mu to jedno, a tak u Marvelu pro své kolegy vyjednal podstatně vyšší platy. K výplatě se samozřejmě přidaly i provize z úspěšnosti filmu.

Nenechte si ujít další sci-fi marvelovku, kterou vysílá televize Nova v sobotu 8. 8. ve 20.20 hodin. A pozor, jedna scéna se nachází ještě mezi závěrečnými titulky!