Arichteva a Matějovský – nový seriálový hvězdný pár? Překonají soudce s Viky v ZOO?

Arichteva a Matějovský – nový seriálový hvězdný pár? Překonají soudce s Viky v ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už to vypadalo, že Nova proti seriálu ZOO nemá v rukávu schovaná žádná esa. Nakonec se však ukázalo, že přece jen něco má. Podle prvních ohlasů na tom nový seriál O mě se neboj není vůbec špatně.

Fanynky jsou z Matějovského dokonce tolik nadšené, že vůbec není vyloučeno, že se svou ústřední partnerkou překoná Viky a soudce Petra. Ti mimochodem ze scény kvůli těhotenství Burešové zmizeli, a tak má Nova ještě vyšší šance.

Režisér Biser Arichtev vsadil na neokoukanost 

Zatímco Prima stále dokola sází na herečku Evu Burešovou, kterou do hlavní role obsadila bezprostředně dvakrát po sobě, režisér Biser Arichtev jde na věc trochu jinak. Minimálně se snaží pochopit diváka, kterému se hlavní postavy všech seriálů maličko pletou, a to hlavně z toho důvodu, že se v nich objevují opakovaně.

Proto vsadil na jistotu tím, že do role obsadil svou ženu Veroniku Arichtevu, o které si je jistý, že už dlouho nikde nehrála. Povedlo se! K ní dosadil herce Václava Matějovského, kterého si můžete pamatovat maximálně z Ulice jako rebela Mikiho Seidla. Jak ale divačky mohly na vlastní oči vidět, on už dávno není tím roztržitým puberťákem, který experimentuje s lehkými drogami.

Naopak je to mladý muž a zapálený právník, který jde do všech svých případů po hlavě. Eva Málková (Veronika Arichteva), se kterou se setkává hned v prvním díle, ho zaujme svou upřímností a prostořekostí. 

Eva a Martin... To by mohla být nová seriálová ústřední dvojice na Nově, které diváci budou fandit. A možná právě tato dvojka přetáhne Primě sledovanost. Jak už jsme zde zmínili, zrovna teď se oblíbená ZOO ocitá bez hlavních tahounů, tedy bez postav Viky a Petra Kříže.

Kvůli mateřství Burešové ze seriálu musel zmizet i Robert Urban. To pro něj nejspíš nebylo vůbec příjemné, protože měl všechny divačky Primy na své straně, ale najednou se s nimi musel rozloučit.

Seriál z právnického prostředí 

Seriál O mě se neboj může být pro diváky tím pravým už z toho důvodu, že je nezatěžuje velkými tématy. I přesto, že je to seriál z právnického prostředí, nemusí mít divák strach, že by na něj skrz televizní obrazovku koukaly paragrafy a klauzule.

Seriál má přirozený plynulý děj, ale v žádném případě není nudný. Divákům nabízí jiskřivost, a to díky příběhu obyčejné maminky dvou holčiček těsně před rozvodem a svobodného právníka, který by mohl mít na každém prstu deset atraktivních žen, ale on se zamilovává právě do obyčejné ženy se závazky.

Nový seriál - O mě se neboj
Zdroj: Nextfoto / Pavel Gwužď | Nový seriál - O mě se neboj

Skončí tohle happyendem? Jak zapadne Eva, která má starostí až nad hlavu, do lukrativního světa právníků? Jak se popere se zástupem sokyň v lásce? A podaří se jí zbavit svého žárlivého manžela? Na to si diváci musí počkat až do konce osmého dílu. 

Zdroje článku: