Anthony Hopkins perlí na sociálních sítích. A bude hrát Nicolase Wintona

Anthony Hopkins perlí na sociálních sítích. A bude hrát Nicolase Wintona
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by si myslel, že Anthony Hopkins bude v 82 letech pohodlně sedět v křesle a kouřit fajfku, velmi se mýlí. Svými super zábavnými a bláznivými videi na sociálních sítích, kde podává skutečně originální svědectví o karanténě, baví celý svět. Nově se na něj budeme těšit v roli Nicholase Wintona.

Naprosto normální stav

Šibalský úsměv, spousta lumpáren na mysli a pozitivní přístup k životu. Přesně toto vyznává pan herec Anthony Hopkins, který se jako osmdesátník prezentuje na sociálních sítích a snaží se lidem zpříjemnit těžkou dobu. Například se dokonale baví malbou, u které si dělá vtipná videa s tématikou karantény. Nebo si 26. srpna tento skvělý herec pořídil selfie označené slovy „170 dní v karanténě, a myslím, že jsem stále při smyslech,“ a přidal veselého smajlíka. Tato fotka se dočkala 593 tisíc reakcí a na 34 tisíc sdílení. Jak je vidět, jeho otevřenost lidem skutečně dělá den hezčím.

Hudbou k lepší náladě

Když si dá na svou síť jakýkoliv osmdesátiletý pán své precizně propracované hry na piano, ostatní mohou jen žasnout. Ale když se o svou hudební chvilku podělí slavný hollywoodský herec, davy šílí! Spolu se svým kocourem si hvězda filmu Mlčení jehňátek zpříjemňuje den kouskem poctivé muziky. Květnové video si vysloužilo 161 tisíc reakcí a na 12 tisíc sdílení.

Nová role na obzoru

I když je zatím herec stále v dobrovolné karanténě, již brzy se zřejmě objeví v novém filmovém počinu. Držitel Oscara si zahraje hlavní roli ve snímku One Life, který bude vyprávět příběh humanitárního pracovníka Nicholase Wintona. Ten pomohl během druhé světové války zachránit na 669 dětí z území Československa. Prozatím ještě nebylo upřesněno jméno režiséra, který se snímku ujme.

Na začátku května se Anthony Hopkins představil na Tik Toku, kde se zapojil do toosieslidechallenge. Ve videu označil Drakea. Tenhle filmový velikán se ničeho nebojí!