Vrátí se k sobě Anča a Bedřich?

Vrátí se k sobě Anča a Bedřich?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anička a Bedřich se v Ulici objevují už od začátku. Za tu dobu herecké postavy Ljuby Krbové a Adriana Jastrabana prošly mnohým. Ačkoliv se jim dařilo ustát různé krize, nakonec šli od sebe. Teď to ale v Ulici vypadá, že je to znovu táhne k sobě.

Anička s Bedřichem skončila v posteli

Nedávno diváci Ulice mohli být svědkem scény, kdy jejich oblíbená postava Aničky Liškové, která v současnosti žije s fotografem Šimonem, skončila v posteli s Bedřichem Liškou. Tedy ono to celé bylo trošku jinak. Ani Bedřich ani Anička nic takového neplánovali. Pod Aničkou a Šimonem se rozlámala postel po tom, co na ni prudce dopadli. Aničku pak napadlo, že by si o její opravu mohla říct Bedřichovi, tedy svému bývalému manželovi, se kterým ale udržuje velmi dobré vztahy.

Jenže oprava se nějak zvrtla a Bedřich s Aničkou skončili v posteli.

Je třeba dodat, že Bedřich tou dobou procházel krizí ve vztahu s Alicí, protože měl po léčbě rakoviny prostaty sexuální problémy. U Aničky se mu nově probudily jeho spící chutě, což se později projevilo také na zlepšení vztahu s Alicí. Ani jeden svému současnému partnerovi o aférce nic neřekl.

Anička stojí před těžkou výzvou

Fakt, že se dali jeden druhým takhle svést, o něčem napovídá. Ti dva k sobě i po letech stále cítí mnohem více než jen přátelské sympatie. A vzhledem k dalšímu ději to i vypadá, že přes veškeré dobrodružství by možná jeden u druhého opět rád zakotvil. Anička totiž stojí před těžkým rozhodováním.

Herec Adrian Jastraban alias Bedřich, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Její nynější partner a fotograf Šimon se po letech setkává se svou velmi dobrou kamarádkou, která mu nabízí práci v Londýně. Do Londýna chce vzít s sebou i Aničku jako svou asistentku. I když je tato představa pro ni lákavá, v Ulici je zkrátka doma. Má tady bistro, děti z domova, své děti a přátele, a proto neví, jak se rozhodnout. Diváci nejsou daleko od pravdy, když budou hádat, že pokud Anička Šimona odmítne, bude to znamenat i konec jejich vztahu.

Bedřich je unavený a možná by se rád vrátil k Aničce

Také Bedřich není úplně ve formě. I když si velice přál vrátit se k Alici, po nemoci cítí mnohem více než kdy předtím, že jí nestačí a ani cesta do Vietnamu, na kterou se před tím tolik těšil, už pro něj není úplně nejlákavější.

Bedřich trpí změnou nálad, je celkově unavený a vnímá, že i přesto, že mu Alice rozumí, tu největší podporu a pochopení měl a má v Aničce. Ta ale dostává nabídku, která se neodmítá. Bedřich Aničce změnu přeje, v hloubi duše však ví, že se mu po ní bude stýskat.

Jak to s Aničkou a Bedřichem nakonec dopadne, to mohou diváci jen hádat a nejlépe to odhalí tak, že si nenechají uniknout další díly.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.prozeny.blesk.cz