Aneta Krejčíková z Ulice slaví dnes své narozeniny

Aneta Krejčíková z Ulice slaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po dvou dětech o sobě dává Aneta Krejčíková v Ulici znovu vědět. Víte, že tato atraktivní herečka oslaví 29. dubna své 31. narozeniny? V Ulici ji teď čeká drama. Ve svém nejúspěšnějším období se dozvídá, že má rakovinu a musí podstoupit léčbu.

Aneta Krejčíková jako úspěšná Gábina

Anety Krejčíkové je v Ulici plno. Herečka měla štěstí, protože podobně jako Ljuba Krbová nebo Václav Svoboda tvoří hlavní dějovou linku. Na rozdíl od nich si ona dala mateřskou pauzu. Po ní se však vrátila zpět do Ulice, aby v ní znovu zazářila. Její role se jí ale teď nebude hrát snadno. Jako mamince dvou dětí jí půjde těžko vžít se do role matky dospívajícího syna, která se dozvěděla, že má rakovinu.

Gábina v Ulici začínala jako mladá studentka, která sbalila tělocvikáře Hynka Urbana. Jejich radovánky v kabinetu se však trošku zvrhly, když Gábina s Hynkem otěhotněla. Ačkoliv zprvu Hynek Gábině navrhoval potrat, nakonec si miminko nechali. Byl to kluk a jmenoval se Šíma.

Nejlepší kamarádkou Gábiny byla Tereza Jordánová. S tou na mateřské dodělávala pedagogickou vysokou školu. Stále více však cítila, že to není ono a že by chtěla jít vlastní cestou a navrhovat oblečení. Proto se i přes nevoli svého nejbližšího okolí (proti byl její manžel Hynek i táta Mastný) rozhodla se školou skončit a přihlásit se na oděvní obor. Jak můžete dnes v Ulici vidět, vyplatilo se jí to.

Na mateřské se Gábina nenudila. Vychovávala malého Šímu, do toho studovala a ještě navíc zjišťovala, že ji vztah s Hynkem ubíjí. Když se pak vedle ní objevil mladý student Vašek, měla jasno a Hynka bez okolků podvedla. Nevěra praskla a místo toho, aby Gábina k Hynkovi přicupitala s omluvou, rozešla se s ním. Vztah s Vaškem Gábině sice nevyšel, určitě ji však posílil. 

Nyní je Gábina úspěšná, také ale velmi nemocná

Je to už nějaký ten pátek, co se Gábina do Ulice vrátila. Stihla rozšířit svůj salón, pozdravit své staré známé a najít si nové známosti. Mezi nimi Jirku Hermana a jeho nejlepší kamarádku Karlu. Ta se postupem času stává její kamarádkou i vrbou pro těžké chvíle. S Hermanem to má teď nakloněné, protože ho odmítla, když zjistila, že má rakovinu.

Gábina je nyní velmi úspěšnou módní návrhářkou, která plánovala kvůli práci pendlovat mezi Prahou a Berlínem. Její ambiciózní plány jí však zkřížila nemoc. Ukázalo se, že Gábina podcenila pravidelné gynekologické prohlídky, a tak se rakovina děložního čípku nezachytila včas.

Vyhlídky pro Gábinu nejsou nejpříznivější. Teď to vypadá, že kvůli nemoci bude muset upozadit svou práci a spolehnout se na své okolí více, než vůbec kdy předtím byla zvyklá. Jak to všechno ustojí? Na to si diváci budou muset počkat.

Zdroje článku: