Aneta Krejčíková z Ulice nahlas říká, co si myslí

Aneta Krejčíková z Ulice nahlas říká, co si myslí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aneta Krejčíková z Ulice sklízí pozornost, kudy chodí. Ve velké míře je to tím, že je sympatickou vnadnou blondýnkou. Lidé se za ní otáčejí také proto, že ztvárnila jednu z hlavních postav nekonečného seriálu Ulice – Gábinu Pumrovou

Aneta Krejčíková zvládla velmi obsáhlou roli v Ulici 

Aneta Krejčíková byla v Ulici vidět už od začátku. Ztvárnila jednu z velmi obsáhlých rolí – Gábinu Pumrovou, se kterou si užila své. Gábina Pumrová alias Aneta Krejčíková v Ulici začínala už jako teenagerka, která sbalila profesora Hynka a otěhotněla s ním. Dalo by se říct, že Aneta Krejčíková dospívala spolu se seriálem. V něm na ni čekala velmi obsáhlá role. Seriálová Gábina otěhotněla, z nezralé studentky se postupem času propracovala k velmi spolehlivé mámě seriálového syna Šimona. Gábina v Ulici zažila nejen porod, nýbrž i rozchody, existenční problémy a postavení se na vlastní nohy.

V nekonečném seriálu Aneta skončila kvůli svému vlastnímu těhotenství.

Jak v rozhovorech uváděla, bylo pro ni loučení velmi emotivní. Seriálová Gábina Pumrová se kvůli Anetině těhotenství stěhovala do Berlína, kde na ni čekaly zajímavé pracovní příležitosti.

Aneta Krejčíková se nebojí nahlas říkat, co si myslí 

Aneta Krejčíková rozhodně nepatří k těm, kteří by se báli říkat pravdu o sobě i jiných nahlas. Aneta nemá například vůbec žádný problém veřejně přiznat, že jí došly všechny peníze, protože jednoduše neumí šetřit.

Provozovatele Instagramu pro změnu poslala k šípku za to, že jí smazali její fotografii, na které jí byla vidět bradavka. Anetin vzkaz zněl: „Zpráva pro správce Instagramu a kohokoliv, kdo o něčem rozhoduje a zabývá se úplně zbytečnými věcmi. Na co si to hrajete? Internet je plný zla, nelegálních věcí, videí, kde se ubližuje druhým, porna, nahoty a vy se skutečně budete zabývat fotkou, která je decentní, a navíc velmi krásná?! Prosím, prosím, vyndejte si hlavu ze svých zadků plných škatulkových tabulek a věnujte čas něčemu smysluplnému.“.

Po Ulici se stáhla do ústraní 

Po rozloučení se štábem seriálu Ulice se Aneta Krejčíková stáhla do ústraní. Její denní náplní byl prvorozený syn Beník a později i dcerka Antonie. Své mateřství nezapomínala sdílet se svými fanoušky, se kterými se podělila i o detaily svého domácího porodu.

Později v jednom z rozhovorů uvedla, že je pro ni mateřství velmi specifickým obdobím. Dokonce ji během jejího druhého těhotenství rozplakal její vlastní seriálový porod v Ulici. Po dlouhé době, kdy se starala o utírání zadečků a o přípravu nutričně vyvážených pokrmů, Aneta lační po práci, a proto není vyloučeno, že ji v nějakém zajímavém projektu opět brzo uvidíme.

Zdroje: