Alenka ze Zlaté labutě má ve své orientaci jasno, sbalila barmana ze ZOO

Alenka ze Zlaté labutě má ve své orientaci jasno, sbalila barmana ze ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Simona Lewandowská zažívá v současné době právě to období, kdy se díky zajímavé roli dostává do povědomí statisíců diváků. Jako prodavačka Alena ze Zlaté labutě poutá pozornost nejen svým půvabem, ale především svým hodně žhavým milostným příběhem.

Simona není nijak zkušenou herečkou, ale lesbická love story ji vůbec nezaskočila a během natáčení byla při pikantních scénách oporou své zkušenější herecké kolegyni Kristýně Ryšce, která ztvárnila roli Ireny.

Alena s Irenou
Alena s Irenou | Zdroj: TV Nova

Jako prodavačka Alenka potom působí velice věrohodně a sama ještě vlastně netuší, jak se se svými novými touhami vypořádat. Z vesnice odešla, aby se rodina za její „nenormálnost“ nemusela stydět. Za sebou má pouze jednu milostnou zkušenost s dívkou, která nakonec přiznala, že si to jen chtěla zkusit a rozhodně to necítí tak, jako to cítí Alena. Doma jí tak nečekalo nic dobrého, matka tiše chápala, otec se styděl. Právě rodiče představují motivaci Aleny k odchodu do velkoměsta.

Alena rozhodně ve svém novém zaměstnání nic neplánovala –⁠ ani by si netroufla něco si s někým začít. Jenže jak už to v životě chodí, ty nejdůležitější věci člověka potkávají náhodně. A Alena tak zamotala hlavu Ireně Maškové, vdané matce dvou dětí a cílevědomé podnikatelce, která ani netušila, že by mohla najít spřízněnou duši v ženě. Tedy až do okamžiku, než potkala Alenu. Doba a společenské předsudky však v roce 1939 takové lásce nepřejí.

Goran Maiello
Goran Maiello | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Simona Lewandowská byla možná sama překvapená, jak věrohodně přítelkyni Ireny Maškové ztvárnila, a tak neváhala a pochlubila se svou opravdovou láskou. Tou je stejně starý herec Goran Maiell, jehož je možné v současné době vídat v seriálu ZOO, kde hraje barmana Vojtu, přítele Izabely.

Simona před pár lety zažila milostný románek se Zdeňkem Piškulou, ale od roku 2019 o svém soukromí nic neprozradila. Je proto hodně překvapivé, že tak příhodně světu ukázala svého nového přítele. Dokonce to vypadá, že se trošku zalekla, aby nebyla spojována s lesbickou komunitou. Jasně tak dala najevo to, v jakých vodách loví, když si svlékne fialou uniformu prodavačky Zlaté labutě.

Goran má v genech černohorskou krev a ve svém rodokmenu má i italské předky. Dokonce strávil část dětství u prarodičů v Neapoli. Když se o něm psalo v souvislosti s popularitou, kterou mu přinesla role Vojty v ZOO, tak to vypadalo, že mladík dává přednost spíše temperamentním italským kráskám, a tak je docela překvapením, že si nakonec zvolil křehkou modrookou blondýnku.

Simona má ve vztazích jasno a myslí si, že herci nic ve vztahu nehrají, jak se často tvrdí, ale jsou naopak mnohem opravdovější.

Herci hodně pracují se svými emocemi a sami se sebou. Myslím si, že dobrý herec k sobě musí být upřímný. A být upřímný člověk. Takže si naopak myslím, že herci jsou často daleko opravdovější než jiní lidé,

uvedla pro iDnes herečka

Zdroje článku: