Adrian Jastraban z Ulice slaví dnes své narozeniny

Adrian Jastraban z Ulice slaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bedřich Liška momentálně v Ulici řeší dilema, zda mít, či nemít dítě se svou mladší přítelkyní Alicí. Mimo natáčení bude co nevidět foukat svíčky na svém narozeninovém dortu. 23. března oslaví své 53. narozeniny.

Bedřich z Ulice zvažuje, zda bude mít dost síly na další mimino

Bedřich z Ulice to má v životě pestré. Před téměř 17 lety v Ulici začínal jako propuštěný vězeň, který chtěl využít svou druhou šanci k lepšímu životu. A tu využil opravdu naplno. Ne dlouho po tom, co ho propustili z vězení, se sblížil s Aničkou (herečka Ljuba Krbová).

S tou, jelikož nemohla mít své děti, adoptoval svého syna Frantu, kterého měl se Zuzanou a později i málomluvnou dceru Emmu, která měla k Frantovi v dětském domově velmi blízko. V Ulici toho Bedřich Liška zažil opravdu hodně, třeba i požár dílny, ve které zemřel jeho kamarád Hrihorij Lisečko.

Ani po tom, co jeho děti vyrostly, jeho příběh v Ulici nezevšedněl. Byl nevěrný Aničce s její bývalou spolužačkou Lucií, ke které se na chvíli dokonce přestěhoval.

Jenže se ukázalo, že ačkoliv se to na začátku jevilo jinak, svými kvalitami Lucie Aničku ani náhodou nezastiňuje. A tak se Bedřich vrátil zase k Aničce a byl rád, že mu nevěru odpustila.

Dítě s Aničkou nechtěl, ale s Jindrou si ho udělal

Ačkoliv se může Anička jevit jako splachovací, bylo pro ni velmi těžké nevěru svému manželovi odpustit. Místo hádek a výčitek se proto vrhla na meditaci. Během ní potkala novou kamarádku, které podmínila úplně celý svůj život. Po chvíli to začalo být neúnosné. Bedřich s rodinou ji z jejich spárů naštěstí dostal. 

"Anička", Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ale zpátky k Bedřichovi. Když se vody nevěry ustálily, ve volném čase hrál s kapelou, kde se mu do života připletla Jindra – manažerka hudebních festivalů, která zpívala a k hudbě měla sama velice blízko. Ačkoliv ji Bedřich bral jen jako kamarádku, Jindra se do něj zamilovala a nedopatřením s ním počala dítě.

To už bylo pro Aničku přes čáru a Bedřicha opustila. Bedřich se snažil vyrovnat s novou situací a o svou dceru Ladu se staral. Jenže Jindře došlo, že Bedřicha nemiluje tolik, jak původně předpokládala, a tak mu utekla s kuchařem z hospody. Bedřich zůstal sám jako kůl v plotě. Vrátka k Aničce měl zavřená, a to i přesto, že jejich vztah byl více než přátelský. Pak potkal Alici, která dodala jeho životu další šťávu.

Rakovina zasáhla do jeho života jako blesk z čistého nebe

Vztah s Alicí byl všelijaký, rozhodně však nebyl a není nudný. Po tom, co se s Alicí rozhádali a později i rozešli kvůli erotické lince, Bedřichovi zjistili rakovinu. Z té se dostal, aktuálně však pociťuje velkou únavu. A do toho Alice, která se dříve o těhotenství ani nezmínila, přišla s tím, že chce mít s Bedřichem dítě.

Jak to Bedřich vyřeší, to ještě neví. Diváci tak mohou hádat, jak to celé dopadne. Vzhledem k tomu, že je představitelka Alice opravdu těhotná, mohou předpokládat, že se Bedřich nakonec nechá přemluvit. 

 

Zdroje: