7 pádů Honzy Dědka: Jak ulovila Veronika Arichteva manžela i roli ve Vyprávěj a kde se vlastně vzal medovník Marlenka

7 pádů Honzy Dědka: Jak ulovila Veronika Arichteva manžela i roli ve Vyprávěj a kde se vlastně vzal medovník Marlenka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnešními hosty moderátora Honzy Dědka budou Veronika a Biser Arichtevovi, herec Pavel Batěk, hudebník Marcell a arménský podnikatel Gevorg Avetisian, jehož nejznámějším artiklem je medovník Marlenka.

Veronika a Biser Arichtevovi

Mediálně známý manželský pár zavzpomínal na to, jaké to bylo, když se poznávali. Biser rozhodně nešetřil i pikantnějšími detaily. K překvapení své partnerky přiznal, že ji do seriálu Vyprávěj obsadil na základě jejích nahých fotek.

Bisi buď chtěl obsadit mě, nebo tam měl ještě jednu herečku. A obě jsme se mu líbily. Myslím, že můžeš být rád, že jsi obsadil mě. Dovedeš si představit život s tou druhou herečkou?,

obrátila se na manžela Veronika Arichteva. Jméno druhé herečky však neprozradila.

Když mi nabídl tu roli, volal mi přímo Bisi, to se neděje moc často, aby nám volal přímo režisér. Většinou volá castingová agentura, a mně volal přímo tady Bulhar. Pamatuju si to, jela jsem po Jižní spojce. Já jsem pak volala svému švagrovi a říkala jsem mu, že mi nějaký Bulhar nabídl roli v tomhle seriálu. A pak jsem přišla, ty jsi přišel – a už to bylo,

prozradila herečka, že to byla láska na první pohled.

Její muž doplnil, že rozhodně nekupoval „zajíce v pytli“ a pozorně si Veroniku prohlédl na fotkách v časopise, kde toho na sobě moc neměla. A protože se mu líbila, rozhodl se prohlédnout si ji pěkně zblízka.

Během natáčení už jim bylo jasné, že nesdílí jen nadšení pro dobový seriál. Na place však není úplně snadné před dalšími padesáti lidmi flirtovat, a tak si začali hledat jiné možnosti, jak se lépe poznat. To, jak si Biser Veroniku namlouval, si můžete vyslechnout už dnes večer ve 21.35 na Primě.

Zdroj: TV Prima

Pavel Batěk

Herce Pavla Baťka můžete v současné době vidět na platformě prima+ v hodně dobře hodnoceném seriálu Sedm schodů k moci, kde účinkuje spolu s Evou Podzimkovou a Jiřím Vyorálkem.

Pavel se rozpovídal o tom, jak přišel o řidičský průkaz a proč má ve skříni jen pruhovaná trička. Zavzpomínal, že si vysnil povolání truhláře, ale protože se dobře učil, musel na elektrotechnickou průmyslovku. Tam mu to moc nešlo a spíš jej zajímala hudba. Od té už se to tak nějak náhodně přetočilo k herectví.

Zdroj: TV Prima

Marcell

Hudebník, který proslul především svou spoluprací s Ewou Farnou, zavzpomínal na veterinární praxi svého otce, která jej odradila od studia veteriny. Původně měl v plánu jít studovat klasickou medicínu. Studium ale nešlo moc dohromady s rozjezdem nové kapely, do které ho kamarádi přizvali. A tak svět přišel o jednoho doktora.

Zdroj: TV Prima

Gevorg Avetisian

Jméno emigranta z Arménie možná většině lidí nic neříká, ale jeho medovník Marlenka patří dnes k úspěšným cukrářským produktům. Úspěšný podnikatel prozradil, jak z Arménie utíkal vlakem s manželkou a dětmi. Původně chtěl najít nový domov v Praze, tam ale nedojel.

 Chtěl jsem vidět krásnou Prahu. Cesta byla dlouhá a nějaký člověk se se mnou začal bavit, proč jedu do Česka. Říkal jsem mu, že u nás je situace špatná, že jedu do Prahy začít nový život. Ptal se mě, jestli mám dost peněz, že v Praze je draze. Říkal jsem, že moc ne. Tak mi poradil, abych vystoupil dřív, že za chvíli budeme v Ostravě. Je trošku špinavá, černá, ale s penězi víc vydržím. Přesvědčil mě, ve dvě v noci jsme vystoupili v Ostravě na nádraží. Byl to strašný zážitek. Byla zima, bylo 5. ledna. Sníh, sněhové jazyky. Nevěděl jsem, kam jít, a všude černé baráky, cesty rozbité. Myslel jsem si, že tam taky byla válka. Dneska je Ostrava krásná, ale před třiceti lety to byla hrůza,

 popsal svoje začátky v Česku.

Z Ostravy zamířil kvůli práci do Frýdku-Místku. Zde provozoval hospodu a hernu. Když za ním přijela sestra, nemohl ji zaměstnat, a tak začala podle rodinného receptu péct medový dort. Když vzal první do hospody, jen se po něm zaprášilo. Dort dostal název podle jeho čerstvě narozené dcery Marlenky. V současnosti peče 13 milionů výrobků ročně, které vyváží do padesáti zemí, a to včetně Arménie. Příběh jako z románu.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek