5. řada netflixového úspěchu kolem bojových sportů poprvé nebude zveřejněna na Silvestra, ale o hodně dřív!

5. řada netflixového úspěchu kolem bojových sportů poprvé nebude zveřejněna na Silvestra, ale o hodně dřív!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V posledních letech se ze seriálu Cobra Kai stala zábavná silvestrovská akce pro fanoušky Karate Kid. To se s 5. sezónou ale změní – ta se tentokrát neobjeví až na konci roku, ale mnohem dříve.

Štědrý večer už v září

Fanoušci bojových umění teď musí dobře poslouchat! Daniel Larusso (Ralph Macchio), Johnny Lawrence (William Zabka) a spol. se vrátí pro pátou sezónu „Cobra Kai“ na Netflixové obrazovky, to nám aspoň slibuje nový trailer. V nových epizodách se zdá, že pokračování „Karate Kid“ dosáhne zcela nových rozměrů – a navíc streamovací gigant prozradil, že bude pokračování mít premiéru ještě dříve, než se čekalo!

Zatímco minulé sezóny byly vydány kolem Silvestra a fanoušci byli zváni na binge maraton kolem přelomu roku, čekání na nejnovější pokračování skončí již koncem léta: 5. řada Cobra Kai se objeví 9. září 2022 exkluzivně na Netflixu. Samozřejmě znovu jako binge-watch-materiál, všechny epizody se zveřejní ve stejný den.

Více postav, nová destinace

5. sezóna „Cobra Kai“ bude větší než kdy dříve, a to hned na několika úrovních. Na jedné straně je Miguel (Xolo Maridueña), jenž je na cestě do Mexika, následován Johnnym (William Zabka) a jeho synem Robbym (Tanner Buchanan). Oni chtějí teenagera přivést zpět, což samozřejmě vrcholí v nějaké boje holýma rukama. Prostředí se v předchozích sezónách (až na pár drobných výjimek) měnilo především mezi současností a minulostí, v sezóně 5 by nyní měla značná část hrát právě v Mexiku.

Na druhou stranu by stejnojmenné dojo měl dosáhnout zcela nových rozměrů. Terry Silver (Thomas Ian Griffith) zjevně udělá všechno, co může, aby konečně uskutečnil svůj plán převzít nadvládu karate v regionu. V neposlední řadě se fanoušci pravděpodobně mohou těšit na ještě více postav a tím pádem i další návraty z „Karate Kid“. Pokud se ale chcete přesvědčit na vlastní oči, co nás čeká, zde je první trailer.

Zdroje článku: