Nejen Gunther nás opustil, zde je 5 doprovodných herců z Přátel, kteří již nejsou mezi námi

Nejen Gunther nás opustil, zde je 5 doprovodných herců z Přátel, kteří již nejsou mezi námi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve filmu není malých rolí. To bezpochyby platí i pro kultovní seriál Přátelé. V mnoha epizodách jsme se potkali s herci, kteří tyto díly nějak ozvláštnili. Někteří z nich už jsou ale bohužel po smrti.

Audra Lindley – Phoebina babička Frances

Ačkoliv se Audra neobjevovala v seriálu až tak často, jistě nelze zapomenout, jak svým vnučkám lhala. Ať už šlo o recept na její speciální sušenky nebo o to, kdo je vlastně Phoebin a Uršulin táta. Adura Lindley se ve stáří potýkala se zákeřnou leukémií, které podlehla v roce 1997, tehdy jí bylo 79 let.

Ron Glass – Rossův právník Russell

Viděli jsme ho jen v jedné epizodě, přesto se dá říct, že tato postava měla v seriálu opravdu nejvíc práce. Ron Glass si totiž zahrál Rossova rozvodového právníka. Díky Rossovým četným rozvodům měl nejspíš Russell na dlouhou dobu vystaráno. Bylo mu 71 let, když v roce 2016 zemřel.

Robin Williams, Zdroj: s_bukley / Shutterstock

Robin Williams – Thomas, kterého podvádí žena

O hvězdné hosty nebyla v seriálu nouze, mezi ty patřil i Robin Williams. Ačkoliv byl v seriálu jen na pár minut, všem ostatním hercům tam rozhodně vypálil rybník. Společně s Billym Crystalem, který hrál je „přítele“ Tima se bavili o tom, že Thomase nejspíš podvádí manželka, ukázalo se, že je to pravda a že v tom má prsty právě Tim.

Robin Williams bavil dlouhá léta celý svět, v roce 2014 nás však opustil.

Rob Leibman – Pan Green

Z otce Rachel měli osypky snad všichni, možná i diváci u obrazovek. Pan Green si skutečně nebral servítky, nejvíce ho dráždil Ross, jelikož chodil s Rachel, podvedl ji, udělal jí dítě, ale nechtěl si ji vzít. Za to všechno mu pan Green dával pěkně za vyučenou. Rob Leibman se dožil úctyhodného věku, odešel v roce 2019 ve věku 82 let.

 

Zdroje: