V pondělní Ulici: Kristýna už možná ví, čím bude, a Karla pokouší Márovu trpělivost

V pondělní Ulici: Kristýna už možná ví, čím bude, a Karla pokouší Márovu trpělivost
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4446. díle Ulice možná Kristýna už konečně přijde na to, čemu se v životě bude věnovat. Zdá se, že setkání s Jůlií pro ni bylo osudové. Osudové bude pro Karlu i vyřešení dlouho trvajícího případu, který musí s kolegy samozřejmě zapít. Jaksi si ale neuvědomí, že tím dráždí hada bosou nohou. 

Karla opět nedodržuje domluvenou dobu návratu 

Z nějakého důvodu se Karla cítí být v manželství s Márou „na koni”. Vůbec neregistruje, jak moc Máru svou nevěrou ranila a jak moc se musí on přemáhat, aby jí před mámou kryl záda. Kdyby se Věrka dozvěděla pravdu, neměla by Karla na růžích ustláno. Už se zdálo, že to mezi nimi začalo klapat, ale vlezl do toho dlouho nevyřešený případ. Ten musela Karla řešit i o víkendu, což Mára ještě nějak skousl.

Jenže po zdárném vyřešení onoho případu ji kolegové začali přemlouvat, ať jde úspěch s nimi zapít do baru. Zprvu říkala, že nikam nepůjde, ale pak ji Mára sám na jednoho panáka vyslal. Místo, aby si toho vážila, zasekla se tam. To je ale pro Máru jako plivanec do tváře. 

Kristýna už ví, kam zaměřit svou pozornost 

Dlouho nevěděla, kam má svou pozornost stočit, když v tom se jí do cesty připletla Jůlie. Nehledě na to, že ji stojí celý majlant, už alespoň ví, kam se může v životě dál ubírat. Bude přesně jako ona! Na semináři, na který si Kristýna musela půjčit, si totiž Jůlie všimla, jak moc je citlivá a empatická. Dobře se učí a Julie v ní vlastně vidí sebe samu, když s prací koučky začínala.

Julie vidí v Kristýně potenciál
Julie vidí v Kristýně potenciál. | Zdroj: TV Nova

A protože je Jůlie opravdu upřímná, žádná šarlatánka, na rovinu to Kristýně řekne. Té se nápad velmi zalíbí a má radost, že už má o sobě alespoň nějakou představu. Být koučkou a inspirovat další lidi v hledání sebe sama, to přece není tak špatné, ne? V tátových očích se sice svým úspěchem Adamovi nevyrovná, ale co už. Neplatí si právě proto drahé kurzy, aby se s těmito věcmi lépe vypořádala? 

Zdroj článku:
  • Autorský text