Pátek v Ulici: Karla zase kazí rodinnou idylku a Kristýna si říká mámě o peníze

Pátek v Ulici: Karla zase kazí rodinnou idylku a Kristýna si říká mámě o peníze
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4445. díle Ulice Karla hodí vidle do plánovaných hor s rodinou tak, jako to udělala v poslední době už tolikrát. Pro Máru je to zatěžkávací zkouška. Zvládne víkendové odloučení, nebo mu bude v hlavě šrotovat to, s kým Karla je a co tam dělá? A co Kristýna? Nevyhazuje až příliš mnoho peněz za hledání sama sebe? 

Rodinko, máme sice už sbaleno a vše zaplaceno, ale já na hory nejedu...

Karla zase po delší době ukáže, jak moc je v práci nepostradatelná. Sice už s Márou zaplatili hory a oba kluci jsou už na radovánky ve sněhu natěšení, ale Karla musí vyřešit několik let odložený případ, a to právě o tomto víkendu. Dokonce je to tolik naléhavé, že si Karla o půlnoci přijde sbalit věci na přespání a zmizí do víru noci. Za to jí dáváme velmi významné mínus. To Mára si, na rozdíl od ní, zaslouží pochvalu. Jde vidět, že na něj terapie už působí.

Dříve by se začal vztekat a Karlu podezírat. Po tom, co mu Karla provedla, se mu ani nedivíme. Jenže v tomto případě se držel... řešil jen organizační věci a znovu se ukázal jako skvělý táta. Vojtovi radost nezkazí a na hory s ním pojede sám. Jen Kusťu šoupnou k babičce... někdo Karlinu důležitost odskákat musí. Tak třeba se jeho fantazie ani nepřihlásí o slovo. Vždyť přece minule, když Karla takhle přes víkend byla v práci, spala se Štěpánkem, pamatujete? 

Dřív by Mára na Karlu vyjel
Dřív by Mára na Karlu vyjel. | Zdroj: TV Nova

Terapie Kristýnu ždíme z peněz 

Terapeutka Julie se sice tváří, jak ji peníze absolutně nezajímají, faktem však je, že jsou hlavním, popřípadě hned druhým důvodem, proč svou práci dělá. Je vidět, že terapie Kristýně pomáhá, ale za jakou cenu? Bude na ni chudá holka za barem mít? Jakákoliv jiná škola by ji vyšla levněji než studium vlastní duše. Naštěstí má rodiče, kteří se podle jejího názoru sice hnali za kariérou, ale alespoň ji teď mohou finančně podpořit. Hlavně, že Kristýna taková není. Ona se akorát pořád jen hledá. Když se najde, i bez školy udělá díru do světa. Tak uvidíme. Možná přece jen na školu půjde a stane se další Jůlií. 

Zdroj článku:
  • Autorský text