Ulice 4444: Luďkovi se stýská po Vandě a Gábině je líto, jak rychle je s ní Šimon hotový

Ulice 4444: Luďkovi se stýská po Vandě a Gábině je líto, jak rychle je s ní Šimon hotový
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4444. díle Ulice bude panovat smutná nálada. Vanda Luďkovi po svatbě prchla do Kanady, respektive do Rakouska. A Šimon ve svém diáři nenachází žádnou volnou skulinku, kdy by se mohl častěji vídat se svou matkou. To Gábinu pochopitelně zraňuje... spratek jeden nevděčný. 

Vanda není pryč ani den a už Luďkovi chybí....

Jedno oko by nezůstalo suché nad tím, jak k sobě Luděk s Vandou přimkli. Takto steskem pokořeného tátu Kristýna a Adam neznají. Vanda sotva odjela, a protože mu zakázala, aby s ní byl na letišti až do konce (proč asi...), Luděk alespoň visí na počítači, kde sleduje Vandino letadlo do Kanady. Kdyby tak tušil, že se dívá na stroj, kterého se nedotkla ani špička její boty, nejspíš by jeho smutek vystřídal zmatek a nehorázný vztek. Ale i na ten možná dojde.

Tak takhle to scénáristé s těhotnou Kristýnou Hrušínskou vymysleli... říkají si diváci. A nejspíš se jim po herečce, která hloupou Vandu hraje dokonale, bude i stýskat. Jenže Vanda nezmizela úplně... zanechala za sebou zoufalou mámu, která teď musí lhát své manželce Marii ohledně svého odchodu do důchodu. Jak jí má asi říct, že z peněz na cestování jí nezbylo vůbec nic? To by nepochopila. 

Gábina by ráda u Šimona viděla menší nadšení z táty

Život se s Gábinou nemazlí. Stesk po Šimonovi a obavy o to, jestli mu pokaždé byla dobrou mámou, hodlá utopit jak jinak než v práci. I Veronika má starost, aby toho na sebe Gábina nenabrala až příliš. Jenže když vidí, jak je zoufalá ze Šimona, který zatím jen pěje ódy na Hynka, raději ji v tom podpoří. Koneckonců ani u Hermana to nevypadá na návrat do práce – práce v salónu mu jde. Jen kdyby Šimon alespoň mírnil své nadšení z toho, že u táty bydlí.

Šimon Gábině chystá jednu příjemnou chvilku za druhou
Šimon Gábině chystá jednu příjemnou chvilku za druhou. | Zdroj: TV Nova

Gábina doufá, že časem by mohl Šimon i u Hynka narazit na ten nespravedlivý svět dospělých. Snad se Hynek pochlapí a zahrne Šimona povinnostmi. Nový mobil od něj na to bohužel ještě nepoukazuje. 

Zdroj článku:
  • Autorský text