Středa v Ulici: Blázinec - Mára přepadává terapeuta a Adam začíná fantazírovat

Středa v Ulici: Blázinec - Mára přepadává terapeuta a Adam začíná fantazírovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4433. dílu Ulice panuje u Marečků tichá domácnost. Záminkou pro ni je pet láhev, kterou po Karle Mára ve vzteku mrskl. A zatímco u nich to vře, Věrka se raduje nad třetím přírůstkem do rodiny. Co na tom, že Karla jen třídila prášky? V Adamovi se to vaří, nesnáší svého otce a zlobí se i na Jarku, která ho nepodpořila v jeho rozhodnutí. 

Mára prosí, aby si na něj terapeut udělal čas 

Mára si vyčítá, že po Karle hodil petkou. Zatímco on to vidí jako konečnou mezi ním a jeho ženou, terapeut to vnímá jako cestu do jeho nitra. Zatímco dříve by Máru na terapie nedostal ani pár volů, teď se mu tam doslova vnutil.  V zoufalství narušil terapii a měl štěstí, že měl terapeut pauzu na oběd. I tak je Mára za necelou hodinu o tisícovku lehčí. To je ta terapie vyjde pěkně draho. Ale půjdou ještě na nějakou?

Karla je totiž strašně uražená za to, že si Mára dovolil po ní ten kus plastu hodit. Varuje ho, že tohle z hlavy jen tak nevymaže. Ale Mára jí měl její nevěru odpustit asi okamžitě. Je maličko nefér na to, jak dlouho z Máry dělala vola. Měla by být ráda, že se v něm konečně něco hnulo. Nesoulad u nich zkrátka přetrvává. Diváci se mohou smát Věrce, které uniká celá pointa jejich momentálního soužití. Zatímco oni balancují na hraně rozvodu, ona si myslí, že spolu čekají další dítě. 

Věrka do věci tak vidí, až je úplně mimo. Své si o tom myslí i Luboš, který Věrku varuje před tím, aby kolem mladých přehnaně nečuchala. Poslední dobou mu leze krkem, protože mu k večeři v rámci úspor servíruje téměř prošlé jogurty.

Adam si myslí, že je Jarka Luďkem zmanipulovaná
Adam si myslí, že je Jarka Luďkem zmanipulovaná | Zdroj: TV Nova

U Adama se rozjíždí paranoia 

Doteď rozumný Adam začíná fantazírovat více, než je zdrávo. Je vidět, že stáž mu udělala hlubší vrásky, než se předpokládalo. Adam se cítí zraněný, že se mu přítelkyně nadšením nepověsila kolem krku, když Jarce sdělil, že na stáž nepojede. Nejenže z toho nemá radost, nýbrž ho i přemlouvá, aby své rozhodnutí přehodnotil. Adam je frustrovaný, nesnáší svého otce a udělal si jasnou představu o tom, kdo koho zmanipuloval. 

Zdroj článku:
  • Autorský text