Pondělní Ulice: Hložánek se velmi nápadně motá kolem radnice a Valerie má se Šimonem utrum

Pondělní Ulice: Hložánek se velmi nápadně motá kolem radnice a Valerie má se Šimonem utrum
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4431. díle Ulice se toho stane hodně. Například Hložánek na svého úspěšného syna Jirku znovu vylije pomyslný kyblík pomluv. Ani přes Lumírův nátlak si nechce připustit, že by Jirka mohl být dobrým politikem. A zatímco Tonda má důvod ke vzteku, Valerie si může oči vyplakat. Její rodiče nesouhlasí s tím, že se schází se Šimonem. 

Romeo a Julie v Ulici 

Ani Vláďa ani rozlícená Šimonova matka, nýbrž rodiče Valerie hodí vidle do nově se rodícího vztahu Valerie a Šimona. Ačkoliv se spolu Šimon s Val dobře bavili, je Valerie další den ve škole jakoby přešlá mrazem. Šimon si hned všimne, že se něco děje. Podává holce svých snů domácí citronádu a vyzvídá, jak by ji mohl rozesmát. Valerie se vykrucuje, pak ale Šimon zabrnká na noty upřímnosti. A upřímná, to Valerie opravdu je. A tak jí nezbývá než přiznat, že její rodiče neskáčou radostí z toho, že se ona a Šimon setkávají.

Důvodem je šikana, kterou rozpoutal bratr Valerie a samozřejmě pak i zbraň, kterou Šimon proti němu vytáhl. Zdá se, že toto drama ještě neskončilo. Valerie má Šimona zakázaného. Teď je otázkou, zda-li se budou i přes zákaz dál scházet a budou jako romantičtí Romeo a Julie od Shakespeara. 

Zákaz scházet se může mít na Šimona stejný účinek jako zakázaná láska na Romea a Julii. Především Šimon si toho v poslední době zažil tolik, že další zradu a neúspěch už zkrátka nemusí unést.

Valérie a Šimon - dostanou šanci na vztah?
Valerie a Šimon – dostanou šanci na vztah? | Zdroj: TV Nova

Hložánek pořád nasazuje na vlastního syna Jirku 

Říká se, že dva kohouti na jednom smetišti se nesnesou. A je to i případ Jirky a Tondy Hložánkových, kteří se oba pohybují v politice. Tonda pořád nemůže skousnout fakt, že ho Jirka ve volbách porazil a že si teď trůní v jeho křesle na radnici. Má ho rád jako syna, ale pořád přikládá pod kotel rivality. Každou výtku, kterou Jirka na adresu bývalého vedení řekne, si bere až přehnaně osobně. Ti dva se zkrátka jen tak nedomluví. 

Zdroj článku:
  • Autorský text