3x osvědčené romantické komedie s českým dabingem, které vám dovolí snít

3x osvědčené romantické komedie s českým dabingem, které vám dovolí snít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pojďte zavzpomínat na komedie z minulosti, kde je v hlavní roli láska, která má tisíce podob, a přesto je už po staletí vlastně stejná. Nebude chybět ani humor, trocha zmatku a nejistoty, a hlavně romantika. Tentokrát najdete tituly na Disney+.

Rande v Římě

  • When in Rome, romantická komedie, které dává Řím něco navíc, USA, 2010

Beth Harper (Kristen Bell) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. Její úspěch v práci je však na druhou stranu kompenzován smůlou v lásce.

To by se mohlo změnit v okamžiku, kdy přijede do Říma navštívit svou sestru a ve slavné fontáně, do které vleze v opilosti, sebere pár minci a žeton na poker. Nezapomene si postěžovat soše bohyně, jak na tom s láskou je bídně. Podle pověsti si tím přivolá pravou lásku.

Jak Beth brzy zjistí, něco na tom asi bude. Nedočkaví nápadníci o sobě dají brzy vědět. A někteří jsou opravdu hodně zvláštní. Mezi nápadníky je i Nick (Josh Duhamel). Nickovi zřejmě patřil onen pokerový žeton. Toho by Beth brala všemi deseti, je ale přesvědčena, že z jeho strany nejde o opravdovou lásku, že Nick je obětí stejného kouzla jako ostatní nápadníci.

Muž na ženění

  • The Marrying Man, nezapomenutelná komedie, kde se herci vytvářející hlavní postavy doopravdy zamilovali a vzali, USA, 1991
Basinger a Baldvin, zdroj: Bart Sherkow / Shutterstock

Původně se chtěl milionář Charley Pearl (Alec Baldwin) společně se svými přáteli pouze rozloučit se svobodou a pak se oženit s dcerou mocného hollywoodského magnáta. Když však v jednom z nočních podniků v Las Vegas spatřil zpěvačku Vicky (Kim Basinger), už ho žádná jiná žena nezajímala.

Skutečnost, že Vicky je přítelkyní pověstného darebáka a gangstera Bugsyho Siegela, může jeho lásku trochu zkomplikovat. A protože s gangstery nejsou žádné žerty, je pro dvojici jedinou záchranou okamžitá cesta před oltář. Nevěsta ovšem z rychlé svatby není nadšená a její manžel není úplně ideálním mužem, jakého si vysnila. Ve vzduchu visí rozvod. Jenže jak už to v životě bývá, láska si cestu najde.

I přes odlišné představy o životě se nakonec Vicky a Charley začnou mít rádi, což jim jejich plány trochu zkomplikuje.

Perfektní záskok

  • Picture Perfect, bláznivá komedie, kde nic nevychází podle plánu, USA, 1997 

Kate (Jenifer Aniston) je pracovitá a chytrá, ale její kariéře brání jeden malý detail. Je svobodná. Firma prosazuje politiku rodinného života a dokud se nebude prezentovat jako žena s vdavkami za dveřmi, na povýšení může zapomenout.

Kate ze zoufalství vytvoří ďábelský plán a vymyslí si vážnou známost. Jenže Nick (Jay Mohr) se do krásné Kate opravdu zamiluje, zatímco ona má oči pro svého kolegu (Kevin Bacon), který o ni začal jevit zájem až v okamžiku, kdy se domníval, že je zadaná.

Zdroj článku: