3Bobule jsou tady a opět přinesly plno zábavy do kin

3Bobule jsou tady a opět přinesly plno zábavy do kin
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tato česká komedie, měla premiéru v kinech včera 25.5.. Rozhodně se máme na co těšit. Honza a Klára budou opět řešit krizi ve vztahu, a do toho opět přijde na scénu problémový Jirka. 3Bobule opět přinesou řadu komických scén a budete se bavit.

Honza a Klára budou opět řešit krizi ve vztahu, a do toho opět přijde na scénu problémový Jirka. 3Bobule opět přinesou řadu komických scén a budete se bavit.

Nová komedie přichází do kin a budete se bavit

Novou komedii 3Bobule si budete moct v klidu užít celá rodina, protože je bez věkového omezení, přinese řadu zábavných scén, a rozhodně se u ní budete bavit. Důkazem toho mohou být dva předchozí díly, které získaly u diváků až nečekaně dobrý ohlas, a dodneška, i když od natáčení uběhlo bezmála víc jak deset let, se k těmto filmům diváci vrací a opakovaně je sledují. Jsou skvělou volbou, pokud se chcete podívat na oddychový film.

Opět se podíváme mezi vinice

Děj filmové komedie vás opět zavede na vinice. Tentokrát však po době, kdy od posledního natáčení proběhlo už mnoho sklizní. Kláře a Honzovi se stihli narodit dvojčata a také se stali majiteli vinařství. Starostí kolem nově nabytého majetku však bylo tolik, že jejich soukromé životy se rozdělily a začali žít odděleně. Právě se schyluje k nejdůležitějšímu období v roce, začíná totiž vinobraní.

Honza se setkává po dlouhé době s Jirkou

Honza se za zajímavých okolností opět setkává se svým dávným kamarádem Jirkou, který mu nabízí, že mu pomůže se sklizní. Honzovi připadá až zvláštní, jak se jeho kamarád hrne do práce. Ví moc dobře, že nejraději by se někde válel, a práce mu je cizí. Jirka zatají Honzovi pravý důvod návštěvy. A má k tomu opravdu velmi dobrý důvod. Jeho život je plný problémů, se kterými se nikdo nechce chlubit.

Jirka je opět až po uši v problémech

Postupně vše stejně vyplývá na povrch. Jirka, který přijel také se svým pubertálním synem Kubou, neřekl, že jej unesl. Také utíká před dluhy, které si stihl nasekat za celou dobu, co se s Honzou neviděli. Honza díky tomu neřeší jen problémy, které má s Klárou ve vztahu a také na vinici, která je před krachem, a ještě tam někdo krade, ale snaží se pomoct také svému nezdárnému kamarádovi.

Herecké obsazení vás nezklame

Ve filmu, který režíroval Martin Kopp a scénář si vzali na triko Matěj Podzimek a Tomáš Vávra, si zahrají opět vaše oblíbené postavy. Hlavní hrdinové Honza, Klára a Jirka zůstávají v nezměněné sestavě. Opět tyto role ztvární Matěj Hádek, Tereza Ramba a Lukáš Langmajer. A vy se můžete těšit na skvělý zážitek, který už předvedli ve filmech Bobule (2008) a 2Bobule (2009). Jistě vaše očekávání neklamou.

Teď už jen zbývá, aby koronavirová krize pominula a diváci se budou moct vrátit do českých kin. Nezapomeňte si zavčasu rezervovat lístek na tuto komedii, protože určitě vyprodá kinosály.