3. a poslední řada seriálu „Po životě“ od Rickyho Gervaise již za chvíli na Netflixu

3. a poslední řada seriálu „Po životě“ od Rickyho Gervaise již za chvíli na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Po životě“ je jeden z největších hitů z hlavy komediálního génia Rickyho Gervaise, ba dokonce možná i jeho úplně nejlepší výtvor. Jako u všech jeho seriálů je jasné, že nebude nekonečno epizod, a tak bude 3. řada současně i poslední. Tohle zatím víme.

Nečekaný úspěch

Gervaisova dramatická komedie „Po životě“ byl jeden z největších hitů minulých let. Když se 1. řada objevila roku 2019 na Netflixu se ihned dostala na 1. místo nejsledovanějších seriálů. To samé platilo i pro 2. řadu, která byla vysílána na začátku roku 2020. Obvykle Ricky Gervais své seriály po druhé řadě ukončí (jak sám říká, kvantita nad kvalitou), jenže fanoušci si vyžádali 3. řadu. Ta se natáčela v dubnu roku 2021 a teď už jen čekáme na zveřejnění.

Díky tweetu Gervaise víme, že produkce je již v posledních tazích, epizody jsou nejenže odtočené, ale i editované, po celém světě se zrovna píší titulky ve 150 jazycích a premiéra by mohla být již v prosinci tohoto roku.

 

Co očekávat v 3. řadě?

Nejdůležitější bod hned na začátku: pes zaručeně nezemře. To Ricky Gervais zaručil na 100 %. Ale pojďme si rychle projít poslední události 2. série. Tony (Ricky Gervaise) se v posledních epizodách čím dál tím více zotavuje ze ztráty své milované ženy, ale jeho návrat radosti ze života se ze dne za den vypaří, protože jeho otec (David Bradley) zemře v pečovatelském domě. Máme podezření, že formální pohřeb se bude konat někdy v sezóně 3.

Hlavní dějovou komponentou pro 3. sezónu budou zcela určitě i tentokrát emoce, myšlenky nad smyslem života, ale i osud místních novin, které potřebují pomoc. Uvidíme také, jak se Tony vypořádá se ztrátou svého táty a jak (a hlavně jestli) vzkvétá vztah s Emmou, která konečně odhalila své jméno v 2. sezóně.

 

 

Zdroj: