Telenovela Divoký anděl se vrací na televizní obrazovky. Jak se změnila Natalia Oreiro během 30 let od natáčení seriálu?

Telenovela Divoký anděl se vrací na televizní obrazovky. Jak se změnila Natalia Oreiro během 30 let od natáčení seriálu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ztřeštěnou Mili si v 90. letech čeští diváci zamilovali. Telenovela Divoký anděl byla fenoménem televizních obrazovek. Co dělá představitelka ústřední hrdinky dnes?

Z role do role

Dojemný příběh sirotka z Buenos Aires na televizních obrazovkách doslova trhal rekordy ve sledovanosti. Představitelka hlavní role Natalia Oreiro si tak v Česku vybudovala početnou fanouškovskou základnu. Není proto divu, že v rámci evropského turné se objevila i v Praze.

Úspěch slavné telenovely už se této dámě zřejmě překonat nepodaří, z televizních obrazovek však nezmizela. Naposledy si zahrála v seriálu Entre caníbales, který sklidil pozitivní ohlas. Drama diváci ocenili a je vidět, že Natalia Oreiro jako herečka dospěla a dokázala vykročit ze škatulky nekonečných sladkobolných příběhů.

Za rok 2019 také stihla natočit hned tři filmy. Ostatně v její filmografii se objevují i takové počiny jako komedie Re loca, které i zaryté odpůrce telenovel přesvědčují, že Natalia Oreiro si zaslouží větší uznání než jen jako představitelka služek a sekretářek.

Natalia za mikrofonem

Úspěšná je i na hudebním poli. Za album Tu veneno si v roce 2001 vysloužila nominaci na Grammy. V roce 2016 hrála hlavní roli v úspěšném filmu Gilda: No me arrepiento de este amor a soudtrack k tomuto snímku, v němž přezpívala songy zesnulé zpěvačky, se stal i čtvrtým albem její kariéry.

Na úspěšné východoevropské turné z roku 2013 navázala u příležitosti Mistrovství světa ve fotbale 2018, které se konalo v Rusku, také nazpívala píseň s názvem United by Love. Rusko si zpěvačka oblíbila, neboť zde má mnoho příznivců.

Filantropka, ochránkyně přírody a matka

Kromě hudby a zpěvu má půvabná uruquajská rodačka vlastní úspěšnou módní značku, angažuje se v boji za přírodu, pracovala pro Greenpeace a je vyslankyní UNICEF.

Také v soukromí je Natalia Oreiro šťastná. Krásná zpěvačka oslavila už 43. narozeniny, její věk by jí ale nikdo nehádal. Pánové však mají smůlu, zpěvačka si svého manžela Ricarda Molla vzala už v roce 2001 a jsou spolu dosud. Pár má jednoho syna.